dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
dansa logo

Descomptes i venda d'entrades

Venda d'entrades

Pots adquirir on line les entrades per als espectacles programats a la Quinzena metropolitana de dansa als teatres que n’acullen la programació. Consulta’n els descomptes i el sistema de venda d’entrades a les adreces següents:

Antic Teatre
www.anticteatre.com
La Caldera Les Corts
www.lacaldera.info
La Seca – Espai Brossa
www.laseca.cat
Mercat de les Flors
www.mercatflors.cat
Sala Hiroshima
www.hiroshima.cat
Sala Poblenou
www.elcentrepoblenou.cat
Sala Sandaru
salasandaru.wordpress.com
Sala Teatre Ramon Romagosa
www.pcr.cat
SAT! Sant Andreu Teatre
www.sat-teatre.cat
Teatre Joventut
www.teatrejoventut.cat
Teatre Nacional de Catalunya
www.tnc.cat
Teatre Sagarra
www.teatresagarra.cat
Teatre Zorrilla
www.teatrezorrilla.cat

També pots comprar-les a les taquilles dels teatres o a Tiquet Rambles (La Seca - Espai Brossa, Mercat de les Flors, Sala Hiroshima, SAT! Sant Andreu Teatre i TNC)

Tiquet Rambles

Descomptes

  • Pots obtenir un 50 % de descompte en un espectacle de la Quinzena metropolitana de dansa si en adquirir una entrada a taquilla presentes una entrada d’un altre teatre programat dins de la Quinzena. En el cas dels espectacles programats al Mercat de les Flors, el descompte serà del 30 %.
  • Podràs beneficiar-te d’aquests descomptes a: Antic Teatre (subjecte a disponibilitat de la sala), La Caldera Les Corts (subjecte a disponibilitat de la sala), Sala Hiroshima (subjecte a disponibilitat de la sala), SAT! (subjecte a disponibilitat de la sala), Teatre Joventut, Teatre Sagarra, Teatre Zorrilla i TNC.
  • Per tal d’assegurar-te una entrada als espais amb aforament limitat, a Tiquet Rambles pots comprar les teves entrades amb descompte per a La Seca - Espai Brossa, el Mercat de les Flors, Sala Hiroshima, SAT! i TNC.

Recomanem la reserva prèvia per als espectacles programats als centres cívics, directament als diferents espais o a través de www.districtecultural.barcelona

Et recordem que, tot i ser gratuïtes, les entrades per a La Diürna (17 de març, Sala Apolo) s'han de reservar amb antelació a www.notikumi.com