dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
dansa logo

Lo.Li.Ta / La Mort

La Taimada

descompte del 50% per la compra de la segona entrada

La innocència, la bellesa i la degradació són tres dels eixos que vertebren Lolita, l’obra mestra de Nabokov que ha transcendit el terreny literari per erigir-se en icona de la cultura popular. Tot i això, la Lo.Li.Ta de dolorosa sensualitat creada per La Taimada defuig significats, estereotips, per suggerir sonoritats i imatges ocultes.

Lo.Li.Ta és la primera de les dues propostes que aquesta companyia de dansa i teatre físic presenta a la Quinzena Metropolitana. La segona porta per títol La Mort, i ens convida a mirar la bellesa del cos inert, alhora que ens obliga a observar la fragilitat i la pèrdua.

LA TAIMADA

Nascuda l'any 2004, la companyia La Taimada es reformula el 2015 en codirecció entre Olga Alvarez i Jordi Cabestany, per explorar el llenguatge del cos amb la fisicalitat, la dansa i la capacitat del cos de crear imatges que perdurin en l’inconscient. 

Horaris espectacles

Barcelona

Antic Teatre
1 març a les 21:00
Antic Teatre
2 març a les 21:00
Antic Teatre
3 març a les 21:00
Antic Teatre
4 març a les 20:00

Fitxa tècnica

Preu
10-12 €
Durada
30 + 20 minuts
Autoria i direcció
Olga Àlvarez i Jordi Cabestany
Text i dramatúrgia
La Taimada
Amb
Morgane Viennet, Olga Àlvarez, Angie Mas i Jordi Cabestany
Intèrprets
Morgane Viennet, Olga Àlvarez, Angie Mas i Jordi Cabestany
Direcció coreogràfica
Olga Àlvarez
Música
Carlos Martorell
Producció Lo.Li.Ta
La Taimada, amb la col·laboració del projecte Balla’m un llibre de l’APDC - Servei de Biblioteques Públiques de Catalunya, l’ICEC i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Producció La Mort
La Taimada amb residència la Compañía Nacional de Danza, La Caldera - Centre de Creació de Dansa i Arts Escèniques, NunArt - Creacions Contemporànies, L’Estruch - Fàbrica de Creació de les Arts en Viu, Antic Teatre Espai de Creació i La Danseria
Copyright Fotografies
Nora Baylach
Vestuari
La Taimada - Blanca Ferré

Galeria d'imatges