dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

Bases

Dansa. Quinzena metropolitana* obre una convocatòria per presentar projectes de dansa pensats per representar-se en espais no teatrals (per exemple, biblioteques, museus, mercats o espais similars) que propiciïn la trobada amb un públic no especialitzat, per despertar el seu interès i popularitzar les pràctiques de dansa.

La convocatòria s’obre en dues modalitats: producció i funcions de l’espectacle o bé només funcions.

Aquesta convocatòria s'adreça a companyies i coreògrafs o coreògrafes professionals (nacionals o internacionals). Les propostes seleccionades es programaran de forma itinerant durant els dies del festival (del 15 al 31 de març del 2019) en tots o en alguns dels municipis de l'àrea metropolitana implicats.

 

1. Les propostes s'hauran de presentar en format Word o PDF (màxim 4 pàgines de text). Hauran d'anar acompanyades del currículum de la companyia o del director o directora artístic i, si n'hi ha, de materials visuals relacionats (dibuixos, fotografies, vídeos del projecte).

2. La documentació es completarà amb la fitxa tècnica detallada.

El dossier pot ser redactat en català, castellà o anglès, i s'ha d'enviar a l'adreça de correu electrònic dansametropolitana@gmail.com.

3. El muntatge tècnic ha de ser senzill, obert i independent. L'organització del festival hi aportarà l'equip tècnic. Es valorarà la simplicitat de la fitxa tècnica i les possibilitats de mobilitat de l'espectacle, així com les facilitats de muntatge i desmuntatge.

4. Les propostes seran avaluades pel comitè artístic de selecció de la Quinzena Metropolitana, que està format per un o una representant de cada un dels nou municipis participants i per tècnics i tècniques de cultura, o de teatres, que cada ajuntament hagi triat perquè el representi.

5. La convocatòria s'obrirà el dia 15 de juny i romandrà oberta fins al 30 de juliol, data en què conclourà la recepció de projectes. El 30 de setembre s'haurà resolt la selecció.

6. Durant el procés de selecció, el comitè artístic té la potestat de fer consultes als que presentin els projectes, per aclarir possibles dubtes que plantegi el dossier, tant artístics com logístics.

7. El projecte presentat ha d'incloure el pressupost per a una i dues funcions al dia (en un sol espai). El pressupost contemplarà el caixet de la companyia, dietes, viatges i el possible transport de l'escenografia.

8. En cas que el projecte presentat sigui per a la producció i funcions, s’haurà de presentar un pressupost amb el cost de la producció de l'espectacle.

9. Els projectes presentats rebran resposta a partir de l'1 d'octubre.

 

* Dansa. Quinzena Metropolitana és un festival que es desenvolupa a l'àrea metropolitana de Barcelona (Badalona, ​​Barcelona, ​​Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, el Prat de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès i Viladecans) i que té com a objectiu donar visibilitat a les pràctiques de la dansa, generar i consolidar públics i millorar les condicions del sector.