dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Crèdits

Comissió artística

La comissió artística del Dansa Metropolitana està formada per Jordi Agelet i Maribel Picapiedra (Ajuntament de Badalona), Francesc Casadesús i Esteve Caramés (Ajuntament de Barcelona), Penélope Cañizares Bellido (Ajuntament de Cornellà), Núria Vidal (Ajuntament d’Esplugues), Josep Lluís Marcè (Ajuntament de l’Hospitalet), Maite Besora (Ajuntament del Prat), Gerald Fannon i Maria Farriol (Ajuntament de Sant Cugat), David Marín (Ajuntament de Santa Coloma), Gabriel Sicilia (Ajuntament de Terrassa), Xavier Campón i Samanta Castilla (Ajuntament de Viladecans), Laura Llamazares i Sandra Arisa (Ajuntament de Granollers) i Salut Tarruell i Mireia Llunell (Ajuntament de Sabadell). Carles Cugat (Àrea de Cultura. Diputació de Barcelona).

Amb la complicitat dels espais següents:

Mercat de les Flors: Àngels Margarit
Teatre Nacional de Catalunya: Carmen Portaceli
Teatre Lliure: Juan Carlos Martel
La Caldera
Antic Teatre:
Semolina Tòmic
SAT! Sant Andreu Teatre: Òscar Rodríguez i Thomas Noone Dance
Sala Sandaru: Pedro Barragán (El Dorado Sociedad Flamenca Barcelonesa)
Factoria Cultural Terrassa: Adrià Fornés

Altres comissaris

Projecte Liminar de dansa i arquitectura patrimonial: Núria Moliner, selecció d’espais arquitectònics, i Toni Mira, selecció de peces de dansa.
Propostes singulars i peces per a espais no convencionals: Penélope Cañizares Bellido, Giulia Poltronieri, Maria Farriol i Maribel Picapiedra
Selecció de coproduccions: Penélope Cañizares Bellido, Giulia Poltronieri, Samanta Castilla, Mireia Llunell i Francesc Casadesús.
Territori Dansa i activitats paral·leles: Jordi Colominas
Dansa als cinemes: Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya
Dansa Metropolitana a Filmin i programa de cinema a les biblioteques: Choreoscope - Barcelona Dance Film Festival - Loránd János

Coordinacions

Producció executiva, coordinació i administració: Pia Mazuela i Elena Espejo
Producció dels projectes Liminar i propostes de carrer: Blanc Produccions
Producció del projecte Itinerant Motionhouse: La Bonita
Projecte educatiu: Carme Tierz i Marta Díaz
Projecte comunitari, acompanyament del projecte Liminar: Eva Garcia

És una proposta promoguda per l’Institut de Cultura de Barcelona, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Altres col·laboracions

Creativitat: Sambenito
Disseny gràfic: La Factoria dels Anuncis
Assessorament lingüístic: Linguaserve IS, SA
Textos: La Costa Comunicació i Elisa Díez.
Visites guiades Liminar: alumnes de Bases per a la Teoria de l’Arquitectura, de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC), coordinades pels professors Toni Ramon i Núria Moliner.
Fotografies de la campanya: Lili Marsans

Agraïments: IT Dansa, Jove Companyia de Dansa de l'Institut del Teatre, per la participació en l'espot. Antiga Fàbrica Mercedes i Centre Arts Santa Mònica, Biblioteques de Barcelona, Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC), Unihabit allotjaments universitaris ETSAV – UPC i l'antiga seu de l'Editorial Gustau Gili, per la cessió de l'espai per a l'espot publicitari. Les entitats gestores dels espais emprats per al projecte Liminar.