dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

Crèdits

Comissió artística

La comissió artística de la Dansa. Quinzena metropolitana està formada per Jordi Agelet i Maribel Picapiedra (Ajuntament de Badalona), Francesc Casadesús i Rosa Mach (Ajuntament de Barcelona), Penélope Cañizares (Ajuntament de Cornellà de Llobregat), Núria Vidal (Ajuntament d’Esplugues de Llobregat), Josep Lluís Marcè (Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat), Maite Besora (Ajuntament del Prat de Llobregat), Pep Tugues (Ajuntament de Sant Cugat del Vallès), David Marín (Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet), Xavier Campón (Ajuntament de Viladecans) i Madga Puyo en representació de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. Pía Mazuela s’encarrega de la coordinació i producció executiva.

 

Comissariats

Els següents espais o propostes han estat comissariats per:

La Caldera Les Corts aquest espai ha estat programat a través de convocatòria pública. La comissió de selecció ha estat formada per Òscar Dasí, Jordi Fondevila, Ana Martínez, Claudia Moreso, Margarida Troguet i Laura Vilar. Peces per a espais no teatrals Maribel Picapiedra (Badalona), Francesc Casadesús (Barcelona) i Xavier Campón (Viladecans)

Mercat de les Flors Àngels Margarit

Teatre Nacional de Catalunya Xavier Albertí

Sala Hiroshima Gaston Core

Sala Sandaru Pedro Barragán (El Dorado Sociedad Flamenca Barcelonesa)

SAT! Sant Andreu Teatre Òscar Rodríguez i Thomas Noone

Barris en Dansa Iliacan Dansa / Álvaro de la Peña

Cinemes Gremi d’Empresaris de Cinemes de Catalunya

Territori Dansa Jordi Colominas

Tothom balla Mar Gómez (coreografia)

HOP al metro! HOP

Altres activitats Molly Sanders

 

Espais col·laboradors

Fotografies: cortesia dels artistes i les companyies
Fotografia de portada de l’espectacle BLOCK: Dan Tucker
Aquesta programació només ha estat possible gràcies a la generosa col·laboració de tots els espais que hi participen, a més dels seus equips tècnics i administratius.
La programació de Dansa. Quinzena metropolitana ha comptat amb la complicitat de Barcelona Districte Cultural. CIRCULA, Mercat de les Flors i TNC.
Agraïm a Guillem Alonso, Esther Calderón, Javi Casado, Iván Góngora, Tina Martí, Yaiza de los Muros, Diego Sinniger i Guille Vidal-Ribas la seva participació en l’audiovisual promocional de Dansa. Quinzena metropolitana.

 

Aquest programa ha estat coorganitzat per:

 

Amb el suport de:

Patrocina:

Col·laboren: