dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

La Caldera Les Corts

La Caldera és un projecte col·lectiu liderat per un grup d’artistes que neix originalment l'any 1995 a la  Vila de Gràcia, Barcelona. Ha estat  durant 20 anys un centre de creació de dansa i arts escèniques pioner tant a Catalunya com a l’Estat espanyol.  

El nou  projecte La Caldera Les Corts neix fruit de l'esperit  i de l’experiència de La Caldera original i s'incorpora a  la xarxa pública de les fàbriques de creació impulsada per l'Ajuntament de Barcelona el 2015.    

 ​Aquesta nova Caldera vol definir-se  per  cercar noves  formes de producció i de funcionament. Vol ser un espai obert on fer possible el desenvolupament de les obres i recerques dels creadors. Els artistes residents han de formar part activa del funcionament del centre, perquè és l'artista qui millor sap allò que necessita per tal de desenvolupar la seva tasca.

 La Caldera treballa també per fer accessible i intel·ligible als ciutadans la gran diversitat de llenguatges i de formes d’expressió artístiques actuals en les arts escèniques contemporànies.

Fitxa tècnica

Direcció:
eugeni d'ors 12 08028 barcelona 08028 Barcelona
Telèfon:
93 415 68 51
Ajudes implementades:
Accés a la rampa

Transport

MetroL3 Les Corts
BusH8, V3, V5, 59, 70, 75 i Nitbus N12
BicingC. de les Corts, 20
TramT1, T2, T3