dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

Barris en Dansa 2019

Dansa Metropolitana acull una nova edició de Barris en Dansa, un projecte del coreògraf Álvaro de la Peña que et convida a formar part d’una creació col·lectiva, un espectacle de dansa que es courà a diversos barris de Barcelona i de L’Hospitalet i que es presentarà davant del públic el 30 de març de 2019, a les 12.30 h, a la Plaça dels Àngels de Barcelona.

Tothom que vulgui viure aquesta experiència, i que es comprometi a assistir als tallers de creació i a l’actuació final del 30 de març, pot respondre a la convocatòria. Ningú hi quedarà exclòs! Barris en Dansa és una ocasió única per prendre part en un procés de creació professional i conèixer de prop el món de la dansa. Participa-hi!

Contacta

Calendari dels tallers de creació

(subjecte a canvis segons les necessitats del projecte)

Els tallers, d’entre dues i quatre hores per setmana, tindran lloc entre el 7 de gener i el 30 de març als següents equipaments:

Barcelona
Centre Residencial Hort de la Vila
Dilluns, de 19 a 21 h

Casal Som la Pera (Nou Barris)
Dilluns, de 19 a 21 h

CC Baró de Viver
Dimecres, de 19 a 21 h

La Caldera Les Corts (Les Corts)
Dimarts i dijous, de 18 a 19 h

Escola M Raval
Divendres, 30 h

Riborquestra
Divendres, de 17.30 a 19.15 h

Casa de l’Aigua
Dissabte, 11 a 13 h

L’Hospitalet de Llobregat
La Bòbila
Dilluns, de 18 a 19 h

EMCA
Dijous, 18.30 h (infants)
Divendres, de 18 a 19 h

A mitjan febrer començaran els assaigs conjunts i es preparà l’espectacle final, que comptarà amb música en viu gràcies a la col·laboració dels barris del Raval i la Ribera.