dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

Tothom balla

Tothom balla és una proposta de dansa participativa adreçada a tothom que vulgui ballar. Tant si feu zumba com hip-hop, flamenc, clàssic, aeròbic o balls de saló, podeu participar en la ballada multitudinària que tindrà lloc a totes les ciutats de la Quinzena Metropolitana de Dansa de manera simultània el 30 de març a les 12 h.

En aquesta edició, ha estat Mar Gómez qui ha creat per a tothom balla una coreografia fidel al seu estil molt personal que inclou característiques com la teatralitat, la narrativitat, la poètica de les imatges, el gest, la fisicalitat i, sobretot, un gran sentit de l'humor.  

Tant és l’edat que tingueu, l’experiència o el nivell: aquí el que compta és tenir ganes de ballar!

Inscriu-te!

Fitxa tècnica

Direcció del projecte
Jordi Colominas
Direcció artística
Mar Gómez
Coreografia
Mar Gómez i Xavier Martínez
Banda sonora
AudioFreeLibrary / Músiques de Christopher John Hill, Guy Zerafa, Mike Peters, Javi Suarez, Alex Khaskin I Leon Riskin
Vídeos tutorials
Ballen la coreografia
Ricard Fernández, Annabel Gutiérrez-Otero, Maria Llop, Xavier Martínez i Pilar Solà
Producció continguts
Cia. Mar Gómez
Realització vídeos tutorials
Albert Folk
Ajudant de realització
Josep Selgar
Enregistrament dels vídeos realitzat a
Sala Melmac

Aquí trobareu totes les eines per aprendre la coreografia

(tots els vídeos són descarregables en la resolució que més us convingui)

Ara que ja has vist la coreografia és l’hora d’aprendre-la. Aquí tens les diferents parts, amb l’explicació detallada de cadascun dels moviments

El següent enllaç de Soundcloud us permetrà escoltar l’àudio de la coreografia al vostre telèfon mòbil a través de l'aplicació Soundcloud, o descarregar-lo per reproduir-lo a l'ordinador.

 

Per inscriure’s a la ballada

Per participar no cal tenir cap gran experiència, només moltes ganes de ballar i moure's. Els participants us podeu aprendre la coreografia utilitzant els vídeos d’aquesta pàgina i assistir als assajos que s’organitzaran a totes les ciutats participants. A Barcelona es faran 2 assajos oberts a tothom a l’Atri de l’Institut del Teatre els dissabtes 2 i 16 de març a les 11 h.

Tothom que ho vulgui s'hi pot apuntar a través d'aquest formulari.

Si teniu dubtes o problemes ens podeu escriure a tothomballa@gmail.com.

Aquesta coreografia es ballarà simultàniament a totes les ciutats que participen a La Quinzena el dissabte 30 de març a les 12 h. Els llocs concrets de les ballades s’indicaran més endavant.

I el 29 d’abril tindreu una altra oportunitat. Per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, l’APdC organitzarà una festa a la ciutat de Barcelona en la que podreu tornar a ballar la coreografia creada per Mar Gómez per a tothom balla. (el lloc i l’hora de la festa s’anunciaran més endavant)

Una producció de Camiral Solucions per encàrrec de

dansa

Amb la col·laboració de:

apdc