dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Projecte Liminar

El programa Liminar del Dansa Metropolitana recupera deu edificis del nostre patrimoni arquitectònic, que estan al llindar entre el passat i el futur, i els transforma en espais singulars per acollir intervencions gratuïtes de dansa.

A l’Àrea Metropolitana de Barcelona trobem una gran diversitat d’aquestes joies arquitectòniques menys conegudes, amagades o oblidades que han format part de l’escenografia de les nostres vides: l’Antiga Fàbrica CACI de Badalona, l’Antiga Editorial Gustau Gili i l’Antiga Fàbrica Mercedes de Barcelona, Can Bagaria de Cornellà, l’Espai Baronda d’Esplugues, la Plaça Josep Barangé de Granollers, entre Vapor Codina i la Plaça Bosch Gimpera de Sabadell, la Residència d’estudiants Unihabit - ETSAV de Sant Cugat, els Jardins de l’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma i la Masia Freixa de Terrassa. Molts d’ells estan en un punt d’inflexió, sense ús actual, esperant un nou futur, una nova vida.

El concepte Liminar i les propostes d’espais arquitectònics han estat triats per l’arquitecta i divulgadora Núria Moliner; el coreògraf i arquitecte Toni Mira ha dissenyat el programa de dansa. Amb l’objectiu d’oferir una nova mirada als espais, a través de la dansa, amb peces especialment pensades per aquests espais i també amb peces que vinculen la seva arquitectura amb cada territori.

A més, comptarem amb visites guiades a aquests edificis per descobrir a fons el seu passat i present, de la mà dels i les alumnes de Bases per la Teoria de l’Arquitectura, de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC), coordinades pels professors Toni Ramon i Núria Moliner.

Cia. Marroch / Tina Martí / Escoles de dansa Badalona - Entre Nosotros / Pan y Rosas
Gratuït
Lorena Nogal amb HOTEL Col·lectiu Escènic - Habitació 444: AQUÍ
Gratuït
Motion House / Ertza / Escoles de dansa Barcelona - Wild / Otempodiz / Cada cop més aprop
Gratuït
BdanceBarcelona / Claire Ducreux / FREE BODIES - Aquí i ara!! / Silencis / CHECKING INTO PARADISE
Gratuït
Silencis / CHECKING INTO PARADISE

BdanceBarcelona / C. Ducreux / FREE BODIES

Dansa Terrassa / Marea Danza / Valentin Alfery / Fàtima Campos i Oriol Roca - Un camí de moments / RODA / The Vitruvian Human / EuTierria&Rhythm
Gratuït
RODA / The Vitruvian Human /...

Dansa Terrassa / Marea Danza / V.Alfery / ...

Tina Martí / Escoles de dansa Sant Cugat / La rebelión de las aburridas - Pan y Rosas / Double Skin
Gratuït
Valentin Alfery / ADOCTRINADES / Otra Danza - Vermell Kojak / La Banda
Gratuït
Cies. Sabadell / Colectivo Premohs / FREE BODIES - Ramat hipnòtic o llibertat? / Anónimas raíces / CHECKING INTO PARADISE
Gratuït
Anónimas raíces / CHECKING INTO...

Cies. Sabadell / Colectivo Premohs / ...

Escoles de dansa Cornellà / Claire Ducreux i Toni Mira / OtraDanza - Avec le temps... / La Banda
Gratuït
Les Rustines de l'Ange - CoraSon
Gratuït