dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Projecte Liminar

El programa Liminar del Dansa Metropolitana recupera deu edificis del nostre patrimoni arquitectònic, que estan al llindar entre el passat i el futur, i els transforma en espais singulars per acollir intervencions gratuïtes de dansa.

A l’Àrea Metropolitana de Barcelona trobem una gran diversitat d’aquestes joies arquitectòniques menys conegudes, amagades o oblidades que han format part de l’escenografia de les nostres vides: l’Antiga Fàbrica CACI de Badalona, l’Antiga Editorial Gustau Gili i l’Antiga Fàbrica Mercedes de Barcelona, Can Bagaria de Cornellà, l’Espai Baronda d’Esplugues, la Plaça Josep Barangé de Granollers, entre Vapor Codina i la Plaça Bosch Gimpera de Sabadell, la Residència d’estudiants Unihabit - ETSAV de Sant Cugat, els Jardins de l’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma i la Masia Freixa de Terrassa. Molts d’ells estan en un punt d’inflexió, sense ús actual, esperant un nou futur, una nova vida.

El concepte Liminar i les propostes d’espais arquitectònics han estat triats per l’arquitecta i divulgadora Núria Moliner; el coreògraf i arquitecte Toni Mira ha dissenyat el programa de dansa. Amb l’objectiu d’oferir una nova mirada als espais, a través de la dansa, amb peces especialment pensades per aquests espais i també amb peces que vinculen la seva arquitectura amb cada territori.

A més, comptarem amb visites guiades a aquests edificis per descobrir a fons el seu passat i present, de la mà dels i les alumnes de Bases per la Teoria de l’Arquitectura, de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC), coordinades pels professors Toni Ramon i Núria Moliner.

Les Rustines de l'Ange - CoraSon
Gratuït