dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Mix-en-scene

Amaranta Velarde i Alba Corral

Compartir

Experiència acústica, coreogràfica i visual interpretada per una ballarina que, alhora, és DJ. Amaranta Velarde punxa en directe mentre balla, acompanyada per les peces visuals generades a temps real per l’artista i tecnòloga creativa Alba G. Corral. La proposta realitza un viatge que experimenta amb la superposició d’estils i principis artístics, d’Erik Satie a Pina Bausch i els futuristes, Mary Wigman, William Forsythe, Kraftwerk o Stravinsky, icones de la música, la dansa i les arts visuals mesclades a la taula de so i a la pista.

Amaranta Velarde va graduar-se a CODARTS, Universitat de Dansa de Roótterdam (2004). Inicia la seva carrera professional a Holanda, fins que es trasllada el 2011 a Barcelona i emprèn projectes coreogràfics propis: Lo Natural, Hacia una estética de la buena voluntad i Mix-en-scene, presentat en espais com Escena Poblenou, Alt Vigo, MUSAC de Lleó, el Mercat de les Flors, Arts Santa Mòónica, Grec Festival de Barcelona, Respirations Paris i Brigittines Brussel·les. Ha treballat també amb creadors com Pere Faura, Cris Blanco, El Conde de Torrefiel i Diana Gadish i ha format part del col·lectiu ARTAS de La Poderosa (2013- 2016).

Alba G. Corral és artista i tecnòloga creativa. Formada en enginyeria informàtica, crea paisatges digitals hipnòtics amb l’ajuda del software. Corral ha col·laborat amb músics com Jon Hopkins, Jacaszek i Arbol i ha participat en festivals i esdeveniments com el Sonar, Primavera Sound i L.E.V. Festival.

Funcions previstes

Barcelona

La Caldera
16 març a les 20:45 h
La Caldera
22 març a les 20:45 h
La Caldera
23 març a les 20:45 h
La Caldera
29 març a les 20:45 h
La Caldera
30 març a les 20:45 h