dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Pixel

CCN Créteil & Val-de-Marne / Cie Käfig – dir. Mourad Merzouki

Compartir

Som a l’era digital. Vivim envoltats de pantalles i exposats a un bombardeig constant d’imatges, creacions visuals que reprodueixen fets reals, quotidians, però també universos imaginaris i realitats virtuals. Imatges fantàstiques que a Pixel es posen al servei de l’art en viu. Lúdic, alegre, poètic, l’espectacle proposa un diàleg vertiginós entre dos mons, el de la dansa i el del vídeo interactiu –d’Adrien M / Claire B–. Una experiència màgica. Acompanyarà l'espectacle un taller sobre tecnologia en l'escenari.

Figura del hip-hop, Mourad Merzouki inscriu el seu treball en la cruïlla de múltiples disciplines. El coreògraf recorre a les tècniques del circ, les arts marcials i plàstiques, eal vídeo i a la música en directe per obrir nous horitzons a la dansa. És director del Centre chorégraphique national de Créteil et du Val-de-Marne.

La companyia Adrien M / Claire B, codirigida per Adrien Mondot i Claire Bardainne, fusiona als seus espectacles les arts escèniques i les numèriques, posant el cos humà sempre al centre de les imatges.

Els artífexs de Pixel donaran un taller de mapping i dansa el dia 20 de març.

El Centre Nacional de coreografia de Créteil i Val-de-Marne / Käfig Company, dirigit per Mourad Merzouki, està finançat per l'Oficina d'Afers Culturals Regionals d'Ile-de-France, Ministeri de Cultura i Comunicació, el Departament de Val-de-Marne i la Ciutat de Créteil. Rep l'assistència de l'Institut Français per a les seves gires internacionals.

Funcions previstes

Santa Coloma

Teatre Sagarra
23 març a les 21:00 h