dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
dansa logo

DATA

Lipi Hernández

Lipi Hernández presenta els resultats de la seva investigació sobre l’acte de ballar: DATA és una metodologia que aquesta ballarina i coreògrafa ha dut a terme a través dels cossos i les ments dels ballarins/es que han col·laborat amb ella en els processos pedagògics i coreogràfics dels darrers deu anys. Interessada en la relació entre individu i col·lectivitat, l’eix principal de la seva proposta és el desbordament de la forma a través d’una pràctica física fonamentada en la meditació, els mantres, la càbala i la dansa postmoderna.

Lipi Hernández va fundar l’any 1995 la companyia de dansa contemporània Malqueridas, amb la qual va crear diversos espectacles fins a transformar-la en una plataforma d’investigació al voltant del cos i el moviment l’any 2007. Acompanya i dona suport a projectes i artistes de reconeixement nacional i internacional.

Producció:

Horaris espectacles

Barcelona

Mercat de les Flors
2 març a les 18:00
Mercat de les Flors
3 març a les 17:00

Fitxa tècnica

Durada
40 minuts
Sala
Sala PB del Mercat de les Flors (Barcelona)
Direcció
Lipi Hernández
Intèrprets
Álvaro Esteban, Dario Barreto Damas, Janet Novas, Laila Tafur, Álvaro Frutos, Juan Carlos Lérida, Pere Jou, Manuel Rodríguez i Javier Guerrero
Música i disseny de so
Telemann Rec / Pere Jou i Aurora Bauzà
Audiovisual i documental
Roger Lapuente
Producció
Inés Lambisto
Producció
Mercat de les Flors, Quinzena metropilitana, Sismògraf
Projecte resident a
Graner Fàbrica de Creació
Agraïments
Maria Cube.bz i Marta Galan