dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
dansa logo

PX8

Jordi Galí

En els darrers anys, Jordi Galí ha traslladat el seu treball a l’espai públic, explorant la relació amb l’objecte. I ho fa des de la manipulació senzilla fins a la construcció d’arquitectures efímeres. A PX8 l’objecte s’elimina i se substitueix per cinc intèrprets: aquests cinc cossos són alhora actors i mitjans, constructors i materials de les arquitectures que es creen; braços, cames, caps, colzes i genolls s’entrellacen per formar estructures arquitectòniques úniques que demostren la intel·ligència del cos.

Després de ser ballarí per a companyies com Wim Vandekeybus o Maguy Marin, Jordi Galí crea el 2001 Arrangement Provisoire, estructura amb què treballa el diàleg entre el gest i la matèria. És artista associat, amb Vania Vaneau, de Pacifique - CDCN de Grenoble, i rep el suport de La Briqueterie - CDCN du Val-de-Marne.

El públic és lliure d’anar i venir. Jordi Galí / Arrangement Provisoire presenta un fragment d'una peça en procés de creació (estrena el mes de Juny 2018). 

Producció:

Horaris espectacles

Barcelona

CCCB Pati de les Dones
10 març a les 12:00
CCCB Pati de les Dones
10 març a les 13:30
Plaça dels Àngels
10 març a les 17:00
CCCB Pati de les Dones
11 març a les 12:30
CCCB Pati de les Dones
11 març a les 13:30
Plaça dels Àngels
11 març a les 17:00

Fitxa tècnica

Durada
20 minuts
Concepció
Jordi Galí amb la participació de Nermin Salepci
Amb
Anne Sophie Gabert, Lea Helmstädter, Konrad Kaniuk, Jérémy Paon, Jeanne Vallauri - Julia Moncla
Coproducció
Quinzena metropolitana / Mercat de les Flors; Pacifique - CDCN de Grenoble; La Briqueterie - CDCN du Val-de-Marne; Format Danse (Ardèche), Accueil Studio: Centre chorégraphique national de Rillieux-la-Pape, direction Yuval Pick; Les Nouvelles / Subsistances Lyon; CCN de Nantes, amb el suport de Cour Cronstadt, Ateliers Frappaz / CNAR Villeurbanne
Artista itinerant a
La Quinzena, Sismògraf, Mercat de les Flors.
Vídeo
Guillaume Robert
Grafisme
Sandra Pasini
Imatges
Pascale Cholette, durant un estudi obert a CDCN Le Pacifique de Grenoble, Octubre 2017.
Producció
Arrangement Provisoire

Galeria d'imatges