dansa logo

We use our own and third-party cookies to improve our services by analyzing your browsing habits. If you continue browsing, we consider you accept its use. You can change the settings or get more information. "here"

Ok

Azul Petróleo

Iron Skulls Co

Share

A través de les danses urbanes i contemporànies, aquesta peça reflexiona sobre com la pertinença al grup afecta la nostra individualitat.

A través d'un llenguatge que transita entre les danses urbanes i les contemporànies, aquest muntatge planteja preguntes que han perviscut a la naturalesa humana al llarg de tota la seva existència: Quanta de la nostra individualitat estem disposats a sacrificar per mantenir la nostra pertinença a un grup?

Iron Skulls Co és un col·lectiu de dansa de Barcelona conegut pel seu peculiar estil i la seva contínua recerca dels límits del moviment. Un referent de la dansa urbana de la ciutat que transita cap a estils contemporanis (i viceversa). Els membres de la companyia provenen de diversos entorns, entre els quals destaquen el breaking, el hip-hop, la dansa contemporània i l'acrobàcia, incloent-hi influències d'altres disciplines com les arts marcials, la producció musical, el disseny i la moda.

Coproduced by

dansa logo

Planned functions

Terrassa

Teatre Principal
26 March at 20:00 h