dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
dansa logo

Los detectives

Kopfkino

descompte del 50% per la compra de la segona entrada

El nostre cervell emmagatzema imatges i funciona com un motor de cerca, busca enllaços per entendre què passa, vincles que desencadenen una mena de youtube mental. A aquesta capacitat d’enllaçar imatges i construir pel·lícules mentals l’anomenem kopfkino.

A partir d’aquest concepte, les integrants de Los detectives es formulen una pregunta: fins a quin punt les ficcions que consumim influeixen en la nostra visió del món i de nosaltres mateixos? Aquest és el motor de Kopfkino, una peça que utilitza el cos com a eina essencial per endinsar-nos en els marges que es generen quan la ficció i la realitat es troben.

Los detectives neix com a col·lectiu a partir de la trobada de Mariona Naudin, María García, Marina Colomina i Laia Cabrera, quatre treballadores de les arts escèniques que inicien el seu recorregut comú amb Kopfkino. Els seus projectes sorgeixen d’un laboratori que fomenta el canvi de rols constant entre les intèrprets i del qual neix una escriptura orgànica i espontània. El resultat podria definir-se com una coreografia teatral o com una dansa dramaturgitzada

Horaris espectacles

Barcelona

La Caldera Les Corts
2 març a les 21:00
La Caldera Les Corts
3 març a les 21:00
La Caldera Les Corts
9 març a les 21:00
La Caldera Les Corts
15 març a les 21:00
La Caldera Les Corts
16 març a les 21:00

Fitxa tècnica

Durada
55 minuts
Preu
12 € (Wu Wei + Kopfkino)
Autoria, dramatúrgia i interpretació
Mariona Naudin, Marina Colomina, Laia Cabrera i María García Vera
Direcció
Mariona Naudin
Disseny de llums
Maria Barrios
Producció
Festival Sâlmon - Mercat de les Flors, Escena Poblenou i OSIC, amb la col·laboració de l’Antic Teatre i La Poderosa
Copyright Fotografies
Alessia Bombaci

Galeria d'imatges