dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

Auditori Sant Martí

L’Auditori de Sant Martí de Provençals és un equipament cultural remodelat i inaugurat l'11 de novembre de 2014 que té com a objectiu potenciar i dinamitzar l’activitat cultural del districte de Sant Martí i de la ciutat de Barcelona. Amb una capacitat per a 358 persones, i en dependència del Centre Cívic de Sant Martí, l’equipament acull una programació estable de música, arts escèniques i cinema amb una especial sensibilitat pel públic jove i familiar.

L’equipament era conegut popularment com el “Teatre dels instituts” des de la seva construcció als anys 60 ja que es troba situat entre els instituts Joan d'Àustria i Infanta Isabel. En aquesta nova etapa, l’equipament també acollirà les activitats dels dos instituts entre els quals es troba, a més de propostes culturals de les entitats del barri.

Fitxa tècnica

Direcció:
Plaça d'Angeleta Ferrer, 2 08020 Barcelona
Telèfon:
932 56 57 60
Ajudes implementades:
Accés a la rampa

Transport

MetroL2 Bac de Roda, Sant Martí
BusH10, V29, 33 i Nitbus N8
BicingRambla Guipúscoa, 43 i 103