dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

Centre Cultural l'Escorxador

El Centre Cultural l’Escorxador – Nau 3 forma part del conjunt d’espais que configuren l’antic l’antic escorxador municipal. La superfície d’aquest equipament és de 503 m2 de superfície construïda i de 462,20 m2 de superfície útil.

L’equipament té com a missió esdevenir un centre que promogui iniciatives de difusió, creació i producció cultural. En aquest sentit, programarà activitats pròpies del calendari festiu i tradicional, de la promoció de les arts escèniques, de la promoció les arts plàstiques i visuals i de la difusió de coneixements culturals, tenint en compte la realitat i necessitats culturals del territori.

Hi tenen cabuda activitats com instal·lacions i exposicions artístiques, tallers creatius, xerrades i conferències, 'performances', representacions teatrals i concerts musicals de petit format.

Fitxa tècnica

Direcció:
Nau 3 C/ Arquitecte Fradera, s/n 08914 Badalona
Ajudes implementades:
Accés a la rampa

Transport

MetroL10 La Salut
BusB2, B4, B5, B23, B24 i Nitbus N2