dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

9

Cas Public

Compartir

A través de la Novena Simfonia de Beethoven, aquest atrevit espectacle, ple de sensacions, reivindica el cos com a llenguatge que ens uneix.

Coneguda per la seva dansa eloqüent, la companyia canadenca Cas Public acull ara un intèrpret atípic, Cai Glover, que va superar una discapacitat auditiva i es va convertir en ballarí professional. La coreògrafa Hélène Blackburn utilitza la seva diversitat funcional com a punt de partida d'aquesta creació. Com és possible captar la grandiositat monumental de la Novena Simfonia, una de les obres mestres del repertori clàssic, si, com Beethoven, la nostra audició està deteriorada? 9 encarna aquest repte a través d'un atrevit viatge de sensacions per gaudir en família. L’obra converteix l’absència de so en una eina per fer desaparèixer les diferències que ens separen i reivindica el cos com a llenguatge que ens uneix.

Fundada l'any 1989 al Canadà per la coreògrafa Hélène Blackburn, Cas Public parteix d’un procés d'investigació en creació coreogràfica basat en la renovació dels enfocaments contemporanis de la dansa. Amb el reconeixement mundial com a líder en dansa per a públic jove, la companyia es caracteritza per la seva dansa d'alta energia i rendiment. Els seus espectacles destaquen pel virtuosisme sorprenent, l'eloqüència física i la presència escènica.

Funcions previstes

Barcelona

SAT! Sant Andreu Teatre
20 març a les 12:00 h
SAT! Sant Andreu Teatre
20 març a les 17:30 h

Sabadell

Teatre Principal
26 març a les 20:00 h