dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

9

Cas Public

Compartir

A través de la Novena Simfonia de Beethoven, aquest atrevit espectacle, ple de sensacions, reivindica el cos com a llenguatge que ens uneix.

Coneguda per la seva dansa eloqüent, la companyia canadenca Cas Public acull ara un intèrpret atípic, Cai Glover, que va superar una discapacitat auditiva i es va convertir en ballarí professional. La coreògrafa Hélène Blackburn utilitza la seva diversitat funcional com a punt de partida d'aquesta creació. Com és possible captar la grandiositat monumental de la Novena Simfonia, una de les obres mestres del repertori clàssic, si, com Beethoven, la nostra audició està deteriorada? 9 encarna aquest repte a través d'un atrevit viatge de sensacions per gaudir en família. L’obra converteix l’absència de so en una eina per fer desaparèixer les diferències que ens separen i reivindica el cos com a llenguatge que ens uneix.

Fundada l'any 1989 al Canadà per la coreògrafa Hélène Blackburn, Cas Public parteix d’un procés d'investigació en creació coreogràfica basat en la renovació dels enfocaments contemporanis de la dansa. Amb el reconeixement mundial com a líder en dansa per a públic jove, la companyia es caracteritza per la seva dansa d'alta energia i rendiment. Els seus espectacles destaquen pel virtuosisme sorprenent, l'eloqüència física i la presència escènica.

Familiar

Funcions previstes

Barcelona

SAT! Sant Andreu Teatre
20 març a les 11:00h
SAT! Sant Andreu Teatre
20 març a les 16:30h

Sabadell

Teatre Principal
26 març a les 19:00h

Fitxa artística

Durada
50 minuts
Preu
15,50 € (SAT! Sant Andreu Teatre. Abonament de 20 €: inclou un altre espectacle de Dansa Metropolitana al SAT!) - Per a celebrar el dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil, dia 20 de març, oferim un 25% de descompte. 10 € (Teatre Principal)
Autoria
Cas Public i Kopergietery
Direcció
Hélene Blackburn
Ajudantia de direcció
Cai Glover
Interpretació
Guyonn Auriau, Cai Glover, Florence Hughes, Alexander Ellison, Jaym O’Esso, Laura Vande Zande
Dramaturgia
Johan De Smet
Direcció musical
Martin Tétreault
Escenografía
Hélène Blackburn
Vestuari
Michael Slack
Disseny d’il·luminació
Emilie B-Beaulieu i Hélène Blackburn
Direcció tècnica
Emmanuel Landry
Fotografía
Damian Siqueiros
Audiovisual
Kenneth Michiels
Amb la participació de
Seymanur Kizilca, Evgeni Miroslavov, Chaz Keith Salfamones, Ramzi Serrai i Burhan Zambu
Audiovisuals
Kenneth Michiels