dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

AKZAK, la impaciència d’un jove connectat

Viadanse. Héla Fattoumi i Éric Lamoreaux

Compartir

Un percussionista en viu i dotze joves ballarins de diferents països africans ens ofereixen un espectacle amb balls enèrgics i trepidants recomanat per a tots els públics.

Programació del Mercat de les Flors.

Un percussionista en viu i dotze ballarins de Burkina Faso, Egipte, França, el Marroc i Tunísia formen un conjunt singular que fa pujar als escenaris conceptes com l’hospitalitat, la fraternitat i la solidaritat entre els pobles. Ritmes eclèctics i complexos, en mans del percussionista Xavier Desandre Navarre, troben l’expressió en els cossos enèrgics dels ballarins, en un espectacle adreçat a tots els públics.

Des del 2015, Héla Fattoumi i Éric Lamoureux dirigeixen VIADANSE, el Centre Coreogràfic Nacional de Borgonya-Franc Comtat a Belfort, on duen a terme un projecte de cooperació transfronterer i internacional. Desenvolupen projectes de cooperació amb la complicitat d’artistes i estructures de dansa contemporània; a Ouagadougou (Burkina Faso) amb el CDC La Termitière i els coreògrafs Salia Sanou i Seydou Boro, i al Marroc amb el coreògraf Taoufiq Izeddiou. A Tunísia, país natal d’Héla Fattoumi, fa trenta anys que participen en el desenvolupament de l’art coreogràfic.

Aquest projecte té l’etiqueta Àfrica 2020 de l’Institut Francès. La temporada Àfrica 2020, liderada per l’Institut Francès, és una finestra de visibilitat per a la creació africana contemporània a França.

La companyia ofereix col·loquis prefunció a les 11 i 17 h.

Funcions previstes

Barcelona

Mercat de les Flors
26 març a les 12:00 h
Mercat de les Flors
26 març a les 18:00 h