dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

ALLEO / CLINCH / H

Colectivo Glovo / Àngel Duran / Cia. La Corcoles

70 minuts

Gratuït

A partir de 14 anys

Compartir

ALLEO:
Tot comença allà a dalt, des d'on entrelluquem el que passa, on es registra allò que ens és aliè, allò desconegut. Alleo ("aliè", en gallec) es basa en la idea de la talaia i ens parla tant sobre el que desconeixem, allò que encara ha de venir, com sobre la torre i aquell qui, des d'allà dalt, fa el paper de vigilant, fent front a la solitud de la seva posició i al pes que suposa el descobriment d'allò que ens és aliè.
Colectivo Glovo és una companyia de dansa galaic-portuguesa amb seu a Galícia, codirigida per Hugo Pereira i Esther Latorre, també creadors i responsables del Programa de Residència "Atopémonos Bailando" de la ciutat de Lugo. Des de la seva fundació, la companyia ha recorregut Espanya, Portugal, Itàlia, Mèxic, Costa Rica, entre altres països, i ha rebut premis i distincions en diversos festivals europeus.

CLINCH:
En boxa, el terme "clinch" fa referència al moment en què els dos lluitadors s’abracen i bloquegen fins que l’àrbitre els separa. CLINCH, l'espectacle, qüestiona els mandats de la masculinitat contemporània i com els homes se senten interpel·lats per altres homes per confirmar la seva virilitat i identitat.
El treball d'Àngel Duran explora la condició humana amb el llenguatge corporal i una aposta clara per la nova dramatúrgia. Influenciat per la filosofia i el teatre, l'artista navega entre la poesia del moviment i l’expressió emocional amb l’objectiu de connectar-se amb el públic i convidar-lo a conèixer el seu imaginari particular.

H:
H és un vals a dos, un personatge i el seu element essencial, el balancier que li dona la vida. És un ball de forces que ens revela les febleses i necessitats dels seus protagonistes per tal d’existir; els anhels i les lluites internes que defineixen les seves vides; el rem, la llança, una lluita i les inevitables fractures. De vegades, és una càrrega feixuga i d’altres, un pes agafat en els braços incondicionals d’una mare. Dues veus altes, mudes de paraules.
La Corcoles és l’univers creat per l’artista Mariona Moya, especialitzada en equilibri sobre cable tens. El circ, la dansa i el teatre de carrer són les seves eines d’expressió. Amb un segell molt personal, La Corcoles destaca per la seva manera d’entendre l’equilibrisme, investigant la disciplina des de la dansa i el moviment.

Fitxa artística

ALLEO:
Creació i interpretació:
Esther Latorre, Hugo Pereira - Música: Collage - Suport en la gestión: Manu Lago - Vestuari: Jandro Villa - Amb el suport de: Agadic · Xunta de Galicia, INAEM · Ministerio de Cultura·Gobierno de España, Danza a Escena, Red Acieloabierto, Galicia Danza Contemporánea.

CLINCH:
Direcció i concepte:
Àngel Duran - Interpretació: Yeinner Chicas, Àngel Duran - BSO: Joan Borràs - Disseny de llums: Elean Piscitilli - Vestuari: Paula Ventura - Amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Festus Festival i Sólodos Costa Rica

H:
Creació/Idea original:
La Corcoles - Mariona Moya - Interpretació: Mariona Moya - Assessorament artístic i tècnic de funambulisme: Olivier Roustan - Producció: La Corcoles - Assessorament en producció: Jordi Colominas - Vestuari: La Corcoles - Mariona Moya - Tècnic d'instal·lació de l'estructura i el so: Isaac Lucas - Arranjaments musicals: Zinkman - Imatges: Txus Garcia i Yan Visuals - Vídeo: VIP Visuals - Agraïments: Cia.Estampades, Cie. La Coupole, EL CANAL Centre d’Arts Escèniques de Salt, Ajuntament de Salt, Ca l’Estruch Sabadell, Col·lectiu de Circ de Girona CPCG, Roger Compte, Cia.Vöel i Bullzini Family

Funcions previstes

Cornellà

Plaça de l’Esglèsia (Cornellà)
3 març a les 12:00 h

Gratuït