dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Alors on danse… ! / 7 danses grecques

Béjart Ballet Lausanne

90 minuts

De 35 € a 48 €

Compartir

Dues peces de dansa clàssica i dansa amb inspiració grega, preservant l’excel·lent llegat artístic de la companyia.

Els hereus del mític Béjart Ballet Lausanne presenten un programa mixt de dues peces. La primera, de Gil Roman, actual director artístic del Ballet, crea unes coreografies de tècnica clàssica amb cap altre objectiu que el plaer de ballar. I la segona, i a partir de la música de Mikis Theodorakis, es recreen les danses gregues del mític coreògraf Maurice Béjart, que busca la seva essència fugint dels elements més folklòrics.

El Béjart Ballet Lausanne (1987) és un referent en el món coreogràfic. Des de la desaparició del mestre Béjart l’any 2007, Gil Roman dirigeix la companyia i en preserva l’excel·lència artística. Maurice Béjart va revolucionar la dansa obrint-se a nous públics, democratitzant-la i alliberant-la de la imatge d’art elitista i reservat per a una minoria. A dia d’avui, el seu llegat és capaç d’omplir grans auditoris com el NHK Hall of Tokio, el Palau Estatal del Kremlin de Moscou, l’Odèon d’Herodes Àtic, a Atenes, o el Palau de Congressos de París.

Fitxa artística

Alors on danse… ! - Gil Roman

Coreografia: Gil Roman - Música: G.Ligeti, J.Zorn, Citypercussion, B.Dylan - Disseny de vestuari: Henri Davila - Disseny d’il·luminació: Dominique Roman- Estrena Opéra de Lausanne – 11 de febrer de 2022 - Foto: © BBL – Gregory Batardon


7 danses grecques - Maurice Béjart

Coreografia: Maurice Béjart - Música: Mikis Theodorakis - Disseny d’il·luminació: Dominique Roman - Première City Center, Nova York – 4 d’octubre de 1983 - Foto: © BBL – Gregory Batardon

Funcions previstes

Terrassa

Factoria Cultural de Terrassa
11 març a les 20:00 h
Factoria Cultural de Terrassa
12 març a les 18:00 h