dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Ànima

ARRANGEMENT PROVISOIRE - JORDI GALÍ

25 minuts

Gratuït

Compartir

Intèrprets i espectadors seran testimonis de la creació d’una estructura espectacular de 15 metres amb la música en viu de la gaita de les Highlands.

Jordi Galí parteix de la respiració i de l’ànima com a principi vital de l’existència per crear una estructura de 15 metres amb els intèrprets situats en cercle. Construint un espai circular i un temps suspès que reuneixi intèrprets, espectadors, transeünts, habitants, homes, dones i infants en una mena de respiració col·lectiva. La construcció comptarà amb la música en viu del gaiter, compositor i improvisador Erwan Keravec, que tocarà la gran gaita de les Highlands.

Jordi Galí ha treballat com a ballarí amb Wim Vandekeybus, Anne Teresa De Keersmaeker i Maguy Marin, entre d’altres. Va començar a desenvolupar el seu propi treball i va crear la companyia Arrangement Provisoire l’any 2007. Des del 2014, comparteix la direcció artística de la companyia amb la coreògrafa Vania Vaneau. El seu treball se centra a explorar les relacions entre el cos i els materials, entre el gest i l’objecte, especialment pensat per a l’espai públic. Com a construccions monumentals i efímeres, les seves actuacions obren una temporalitat singular en paisatges urbans o naturals.

Fitxa artística

Concepte: Jordi Galí - Creació i interpretació: Lea Helmstädter, Jérémy Paon, Jeanne Vallauri, Anne-Sophie Gabert, Julia Moncla, Konrad Kaniuk, amb Jordi Galí i Julien Quartier - Composició musical: Erwan Keravec - Música en directe: Erwan Keravec, Mickaël Cozien - Col·laboració tècnica i construcció: Julien Quartier, Katia Mozet - Imatges: Théo Artières - Producció: Arrangement Provisoire - Coproducció: ICI – CCN de Montpellier Occitanie (34); Mercat de les Flors; Le Quartz – Scène nationale de Brest (29); Lieux Publics – CNAREP & Pôle européen de production Marseille (13); Pronomade(s) en Haute Garonne – CNAREP (31); CCN2 Grenoble (38); L’Atelline – Lieu d’activation art & espace public (34); Les Tombées de la nuit (35); La Coloc’ de la culture (63); Le Pacifique – CDCN Grenoble (38); Art’R lieu de fabrique itinérant pour les arts de la rue (75); La Maison des Métallos (75); Le Fourneau – CNAREP Brest - Ajuts nacionals a la creació per a les arts al carrer: DGCA - Suport: De Facto, atelier de fabrication (69), La Transverse (58), KompleX KapharnaüM (69), On-going Les Tombées de la nuit (35), Le Fourneau – CNAREP Brest (29), Le Quartz (29), Animakt (91), Théâtre Molière – Scène nationale de Sète (34), CCN2 Grenoble (38), Groupe des 20 de la Région Auvergne Rhône Alpes, Mécènes du Sud, Hellerau Dresde (Alemanya), Festival de Chassepierre (Bèlgica)

Funcions previstes

Barcelona

Plaça Margarida Xirgu
18 març a les 12:00 h

Gratuït

Plaça Margarida Xirgu
19 març a les 12:00 h

Gratuït