dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Around the world

Brodas Bros

Compartir

Around the world, l’últim espectacle de Brodas Bros, és una aposta per mostrar al públic les vivències i les anècdotes que la companyia catalana de dansa urbana ha anat recopilant durant el seu recorregut internacional. Aquestes experiències viscudes es plasmen en forma de viatges de dansa urbana futuristes que agafen una dimensió especial combinades amb l’última tecnologia de llums, làsers, projeccions interactives i mappings.

Around the world, que vol dir literalment ‘al voltant del món’, és el resultat de les seves gires pel Brasil, Palestina, els Estats Units, l’Amèrica Central, el Japó i també la Xina. La dansa, la llum i una música sorprenent es combinen en l’espectacle més tecnològic de la companyia fins ara. Segur que no et deixarà indiferent!

Brodas Bros és una companyia de hip-hop fundada l’any 2006 per dues germanes i dos germans catalans. Més de 200.000 espectadors han vist algun dels seus muntatges, fins i tot en països com la Xina, el Brasil o els Estats Units. Des dels seus inicis han creat diversos espectacles, entre els quals destaquen Concierto Concepto, Br2 o Vibra.

Després de la funció, la companyia oferirà un col·loqui per poder conèixer i conversar amb els intèrprets de l’espectacle.

BRODAS VR180

A partir de les 18.30 h, al vestíbul del Teatre Joventut

Abans d’assistir a l’espectacle Around the world, tothom qui ho vulgui podrà gaudir d’una experiència immersiva 180 graus amb unes ulleres de realitat virtual. Una coreografia de dansa urbana en què els ballarins es poden centrar en tu, l’única persona que els està veient en aquell precís instant. Endinsa’t en el món virtual dels Brodas!

Coproducció dansa. Quinzena metropolitana

Funcions previstes

L'Hospitalet

Teatre Joventut
27 març a les 20:30 h
Funció cancel·lada