dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Ballarina: Bailarina Reload 2014-2024

Sònia Gómez

40 minuts

De 5,50 € a 12,50 €

Compartir

La dansa com a forma de vida, una indagació del moment artístic de Sònia Gómez, després de 25 anys de professió.

El moviment i el desig de moure’s és el protagonista absolut a Ballarina. Una indagació en el moment artístic de la ballarina, performer i coreògrafa Sònia Gómez, que implementa el bagatge i la perícia adquirida en els escenaris durant els 25 anys de professió artística. Una performance d’un cos de 50 anys, imaginatiu i irònic, més enllà de les tendències, i que representa un desig de resistència alegre, possible i regeneradora, i amb un missatge clar: la dansa com a forma de vida i participació activa en el conjunt de la societat.

Des del 2004 Sònia Gómez treballa en projectes amb temes com la construcció de la identitat, però també el descobriment de certes impostures socials a través de l’art i de les impostures de l’art a través del cos i la performance. La ballarina i coreògrafa catalana ha actuat a Espanya, el Regne Unit, Itàlia, Alemanya, França, Estònia, Portugal, els EUA, el Brasil, Mèxic, Holanda, Colòmbia, Xile, la Xina, la República Txeca i el Canadà.

Fitxa artística

Autoria, direcció, interpretació i producció: Sònia Gómez - Suggeriments musicals: David Cauquil - Edició sonora: Manu Léonard - Escenografia, vestuari i disseny d’il·luminació: Emily i Sònia Gómez - Fotografia: Mercat de les Flors - John James Audubon - Coproducció: Teatre L’Artesà - Agraïments: Marta Oliveres i Cristina Alonso

Funcions previstes

El Prat

Teatre L’Artesà
16 març a les 20:00 h