dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Breaking Beethoven Street / A Rienda Suelta

Yügen / Cia. Du’K’tO

75 minuts

Gratuït

Tots els públics

Compartir

Breaking Beethoven Street:

Fusionant la música clàssica de Beethoven amb el break dance i la dansa contemporània, Breaking Beethoven Street esbossa una al·legoria sobre el món en què vivim, en què els universos analògic i digital, el natural i l’artificial, s’uneixen i, sovint, es confonen. És l’ésser humà contra la màquina.Yügen és una companyia formada per cinc ballarines i ballarins; elles s’han format en dansa contemporània; ells són especialistes en diferents estils de dansa urbana (popping, locking, hip-hop i breaking).

A Rienda Suelta:
A Rienda Suelta és deixar-se dur sense posar resistència; és fer volar la imaginació a través del joc i del record, i gaudir-ne de manera col·lectiva. Són tres amics que es diverteixen entre ells i amb el públic, expressant-se amb un llenguatge acrobàtic, ballat i en clau d'humor.
Du’K’tO és una companyia catalanobalear dedicada a la creació i la producció d'espectacles de circ i dansa contemporània. Des del 2015, la formació desenvolupa un llenguatge escènic basat en el moviment acrobàtic i en la seva fusió amb la dansa, que ha donat lloc als espectacles In-Confort (2017), Cafuné (2018), Lume (2021) i aquest A Rienda Suelta (2023).

Fitxa artística

Breaking Beethoven Street:
Idea original:
Iker Nuño - Direcció artística: María Martín, Judit Ruiz Onandi - Dramatúrgia i creació coreogràfica: María Martín, Judit Ruiz Onandi - Creació coreogràfica: Maialen Mariezkurrena, Jaki López, Mikel Sánchez, Emil Ochoa, Krash Andrade - Intèrprets: Jaki López, Emil Ochoa, Bárbara Arrieta, Sara Luquero, Malaka - Producció musical i banda sonora: Israel Monzoncillo - Visuals: Koldo Belloso - Vestuari: Celia Egaña - Coordinació tècnica i artística: Txarly Marqués - Producció: IZAR BLUE PRODUCCIONES - Distribució: Txirene Producciones-Rosa Iglesias

A Rienda Suelta:
Idea original i producció: Cia. Du’K’tO Direcció artística: Lucio A. Baglivo Mirada externa coreogràfica: Laia Santanach Composició musical: Pol Jubany Intèrprets: Adrián Pérez, Bàrbara Vidal i Bernat Messeguer Material audiovisual: Raúl Cavero Garrido Col·laboradors: Cronopis Espai de Circ a Mataró (CAT), Centre d’Investigació Escènica (IB), Teatre Principal (IB), Fira de Circ al Carrer (CAT), Societat Cultural Sant Jaume (CAT), Aula de Teatre (CAT). Amb el suport de: Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) i Institut d’Estudis Baleàrics (IB). Reconeixements: “Premis Espai l'Amistat a la Creació Artística” de Premià de Mar i “Premi del Públic Lola Casademont” de la Fira de Circ al Carrer

Funcions previstes

Esplugues

Parc Pou d’en Fèlix
17 març a les 12:00 h

Gratuït