dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Cloenda de Dansa Metropolitana 2024 a l’Hospitalet

Territori Dansa

Tot el dia

Gratuït

Tots els públics

Compartir

Un dia sencer dedicat a la dansa que ocuparà espais i racons al voltant de la plaça del Poliesportiu del Centre i que inclou el Jardí de Can Sumarro i el Pati del Museu d’Història.

Cercles:
Ca La Vidala, Centre de creació i formació en dansa - 11 h
Jardí Can Sumarro - Durada: 15 minuts - Una peça coreográfica que neix del concepte de l'espiral i la circumferència, que juga amb la fluïdesa, la continuïtat i l’energia que genera una figura perfecta, sense principi ni fi.

Classe oberta de danses urbanes jamaicanes:
A càrrec de Sheila Ortega - 11.15 h
Plaça del Poliesportiu - Durada: 45 minuts
Una capbussada en aquesta cultura caribenya mitjançant la dansa, aprenent passos bàsics del dancehall i coordinant-ho en una coreografia. Amb la ballarina del programa de TV3 Eufòria, Sheila Ortega.

Fleurir les abîmes
Claire Ducreux
12 h
Espai Racó
Durada: 30 minuts
En aquest solo, Claire Ducreux ens submergeix en un univers íntim i proper, un univers fet de dansa, teatre visual, poesia i humor. Al centre, una dona i un arbre, símbol de la resistència pacífica contra una realitat que es desintegra.

Marionetàrium
Companyia de Marionetes Herta Frankel
12 h, 12.50 h, 16.50 h i 18.30 h
Pati de la Masia de Can Riera
Durada: 15 minuts
L'única col·lecció de marionetes d’Europa que segueix en escena després de 75 anys d’història. En aquesta actuació ens presenta una selecció de números musicals lligats al món de la dansa: des de la Pàvlova fins a la Carmen Miranda.

Saakuru
Matteo Nicolai
12.30 i 18 h
Pati del Museu d'Història
Durada: 20 minuts
Cercles, espirals, repeticions i patrons: allà és on música i dansa es troben. Saakuru visualitza aquestes connexions mitjançant la body percussion, la música electrònica i el claqué.

Templanza
Cia. Templa Clika
12.30 h
Jardí Can Sumarro
Durada: 20 minuts
La transformació del cos femení inspira un espectacle que ens parla sobre la bellesa i el poder; moviments ondulants i sensuals en una proposta en la qual es troben la precisió i l'encant. A càrrec de la companyia Templa Clika, formada per quatre artistes cxilenes que viuen a Barcelona.

Conócenos
Ruski Dance Company
13.10 h
Jardí Can Sumarro
Durada: 30 minuts
Una escola de danses urbanes de L'Hospitalet mostra en aquest espectacle l'evolució i el progrés d'un seguit de ballarins i ballarines d'edats diverses que practiquen estils de dansa diferents.

Otempodiz
Cia. Ertza
13.30 h
A la plaça del Poliesportiu
Durada: 25 minuts
Una peça de dansa que analitza les diferents maneres que tenim de viure el temps, a través de una combinació de llenguatges coreogràfics urbans, tradicionals i contemporanis.

Pole Dance
45mm Pole Studio
16.30 h
Jardí Can Sumarro
Durada: 20 minuts
Una escola d'acrobàcia aèria de L"Hospitalet on es practica amb barres verticals o teles aèries ens mostra tot el que es pot fer amb només una barra.

Uroboros
La Casa Oscura
17.10 h
Plaça del Polisportiu
Durada: 25 minuts
Peça de dansa contemporània interpretada per dos ballarins que recorren els- diferents estadis del cicle de la vida. Intensitat i sentit de l'humor, en una combinació de teatre físic i performance.

We all live in a box
Ambae Company
17.30 h
Jardí Can Sumarro
Durada: 20 minuts
Tres individus s'entrellacen en el viatge de la seva vida a través de la dansa, la música en directe i les caixes amb les quals interactuen. I vosaltres, dins de quina caixa viviu?

Tastet de dansa
Escola 4Hores
18 h
Jardí de Can Sumarro
Durada: 20 minuts
L’escola de dansa 4Hores recorre estils diferents: des del ballets més clàssics fins a coreografies neoclàssiques i contemporànies.

Ballroom Encounters
18.30 h
Espai Racó
Durada: 90 minuts
A Dansa Metropolitana munten una ballroom, un espai per veure i deixar-se veure i un moment únic per celebrar i fer visible la diversitat!

Funcions previstes

L'Hospitalet

Jardí Can Sumarro
16 març a les 11:00 h

Gratuït