dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Cometa

Roser López Espinosa & Vorpommern tanzt an

60 minuts

8€

De 6 a 10 anys

Compartir

“És bo de renovar la nostra capacitat de sorpresa –va dir el filòsof. Els viatges espacials ens han fet, a tots plegats, nens una altra vegada.”
Ray Bradbury, Les cròniques marcianes.

Sobre un transbordador espacial, casc en mà, una cosmonauta. Cometa és una viatgera inesperada que ens convida, a través de la seva curiositat i les seves descobertes, a mirar el nostre entorn amb ulls nous. Amb ulls d'infant. Amb ella ens embarcarem en una aventura galàctica on redescobrir i meravellar-nos amb la força de la gravetat, les possibilitats infinites del moviment i el poder de l'empatia. La geometria, el joc i la velocitat de la llum. L'univers, la imaginació i els viatges interestel·lars. I sobretot, celebrarem una festa perquè tot i les distàncies, ens hem trobat!
El treball de Roser López Espinosa es basa en una forta fisicalitat, on la precisió, la delicadesa, els elements acrobàtics i el detall s’apleguen en un imaginari vital i ple de joc. Present a l'escena internacional des del 2006, és coreògrafa convidada per companyies com Skånes Dansteater (Suècia), Zagreb Dance Company (Croàcia), MiR Company (Alemanya) i Scottish Dance Theatre (Regne Unit), entre d'altres. Coreògrafa per a la Producció Nacional de Dansa de Catalunya, artista resident del Mercat de les Flors 2018-21 i en intercanvi amb el NTCH de Taipei (Taiwan) i el Mercat de les Flors. Cometa, creat juntament amb la xarxa alemanya Vorpommern tanzt an, porta més de 160 funcions des de la seva estrena.

Fitxa artística

Concepte, coreografia i disseny de l’espai escènic: Roser López Espinosa - Creat amb: Nora Baylach - Interpretat per: María Arronis - Música original: Mark Drillich - Vestuari: Åsa Gjerstad - Dramatúrgia: Katarina Pejović - Il·lustracions: Daniel Bennett, Christian Klette - Disseny d’il·luminació: Jou Serra - Programació lumínica: Sergio Roca Saiz - Equip tècnic: Anna Boix Álvarez, Oriol Ibáñez - Producció executiva: Lowland, Dörte Wolter / Tanzregion Mecklenburg-Vorpommern - Coproducció: Vorpommern tanzt an - TANZPAKT Stadt-Land-Bund (Stralsund, Alemanya), Lowland (Barcelona) - Amb la col·laboració del Mercat de les Flors, La Caldera i laSala.
Amb el suport del Departament de Cultura i ICEC - Generalitat de Catalunya i de l'INAEM. -
Amb el suport del Comissari del Govern Federal Alemany de Cultura i Mitjans de Comunicació, així com del programa Neustart Kultur i el Ministeri d'educació, ciència i cultura Mecklenburg-Vorpommern, Vorpommern-Fonds i la ciutat hanseàtica de Stralsund. - Roser López Espinosa és artista associada al centre de creació La Caldera a Barcelona.

Funcions previstes

Badalona

Teatre Margarida Xirgu
17 març a les 16:30 h
Teatre Margarida Xirgu
17 març a les 18:30 h