dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

Concrete Matter

Los Detectives

Compartir

Tres ballarines i les seves mares comparteixen escena en un espectacle que posa el focus en la mirada cap al cos de la dona dintre d’un joc amb el codi teatral i maternofilial de Les tres germanes de Txékhov.

Aquest espectacle ens parla de la relació maternofilial, posant el focus en referents i cossos femenins, en aquest cas els de les ballarines de Los Detectives i els de les seves pròpies mares, amb qui comparteixen escenari. L’obra està teixida per capes de referents. Per una banda, artistes feministes dels anys setanta com Hannah Wilke, Pauline Oliveros i Yvonne Rainer. I per l’altra, el text de Les tres germanes de Txékhov, que ens parla sobre la impossibilitat de realització, i ens permet dialogar sobre la nostra pròpia frustració.

Los Detectives són Mariona Naudin, Maria Garcia Vera, Marina Colomina i Laia Cabrera. La companyia, formada el 2016 a Barcelona, ​​desenvolupa projectes investigant “la feminitat” i les possibilitats de l'escena; qüestionant els límits de totes dues per generar un llenguatge propi. Provinent cadascuna de camps que van des de l'antropologia fins al cinema, les belles arts i la biologia, aprofiten els seus interessos per expandir el llenguatge escènic i desbordar-se cap a una mirada més plàstica del cos, que es nodreix del treball de recerca exhaustiu, interpretant referents del camp de les humanitats, fílmics i artístics portant el fet teatral a fora de camp personal.

Divendres 18 de març: Sessió postfunció a càrrec de la companyia i l'artista Marc Villanueva Mir​.

Divendres 25 de març: Sessió postfunció a càrrec de la companyia i membre de Novaveu.

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Barcelona

Antic Teatre
17 març a les 20:00h
Entrades exhaurides
Antic Teatre
18 març a les 20:00h
Entrades exhaurides
Antic Teatre
19 març a les 20:00h
Antic Teatre
20 març a les 20:00h
Antic Teatre
24 març a les 20:00h
Entrades exhaurides
Antic Teatre
25 març a les 20:00h
Entrades exhaurides
Antic Teatre
26 març a les 20:00h
Entrades exhaurides
Antic Teatre
27 març a les 20:00h
Entrades exhaurides

Fitxa artística

Durada
90 minuts
Preu
12 / 15 € - Promo VINE AMB LA MARE: els dissabtes 19 i 26 de març, vine acompanyat de la mare (o, les mares dels fills/filles) i tindran un descompte del 2x1 a taquilla (subjecte a disponibilitat d'aforament). S'admeten reserves online a taquilla@anticteatre.com.
Autoria
Los Detectives
Direcció
Mariona Naudin i Los Detectives
Interpretació
Marina Colomina, María García, Montserrat Lorda, Mariona Naudin, Laia Cabrera, Pepa Martínez Monerri, Antonia Vicens i Pepa Vera Ortiz
Ajudantia de direcció
Mònica Almirall
Autoria / Direcció musical
Sara Fontán i Edi Pou
Escenografía
Oriol Corral
Vestuari
Oriol Corral
Disseny d’il·luminació
Daniel Miracle
Producció/ Acompanyament
La noche dentro (Haizea Arrizabalaga i Aixa González)
Coproducció
Antic Teatre, Dansa Metropolitana, amb el suport d'OSIC, La Caldera i Graner
Agraïments
Sofía Asencio i Tomàs Aragay
Fotografía
Jesús Robisco i Marina Colomina