dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Concrete Matter

Los Detectives

Entrades exhaurides

Compartir

Tres ballarines i les seves mares comparteixen escena en un espectacle que posa el focus en la mirada cap al cos de la dona dintre d’un joc amb el codi teatral i maternofilial de Les tres germanes de Txékhov.

Aquest espectacle ens parla de la relació maternofilial, posant el focus en referents i cossos femenins, en aquest cas els de les ballarines de Los Detectives i els de les seves pròpies mares, amb qui comparteixen escenari. L’obra està teixida per capes de referents. Per una banda, artistes feministes dels anys setanta com Hannah Wilke, Pauline Oliveros i Yvonne Rainer. I per l’altra, el text de Les tres germanes de Txékhov, que ens parla sobre la impossibilitat de realització, i ens permet dialogar sobre la nostra pròpia frustració.

Los Detectives són Mariona Naudin, Maria Garcia Vera, Marina Colomina i Laia Cabrera. La companyia, formada el 2016 a Barcelona, ​​desenvolupa projectes investigant “la feminitat” i les possibilitats de l'escena; qüestionant els límits de totes dues per generar un llenguatge propi. Provinent cadascuna de camps que van des de l'antropologia fins al cinema, les belles arts i la biologia, aprofiten els seus interessos per expandir el llenguatge escènic i desbordar-se cap a una mirada més plàstica del cos, que es nodreix del treball de recerca exhaustiu, interpretant referents del camp de les humanitats, fílmics i artístics portant el fet teatral a fora de camp personal.

Divendres 18 de març: Sessió postfunció a càrrec de la companyia i l'artista Marc Villanueva Mir​.

Divendres 25 de març: Sessió postfunció a càrrec de la companyia i membre de Novaveu.

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Barcelona

Antic Teatre
17 març a les 20:00 h
Entrades exhaurides
Antic Teatre
18 març a les 20:00 h
Entrades exhaurides
Antic Teatre
19 març a les 20:00 h
Antic Teatre
20 març a les 20:00 h
Antic Teatre
24 març a les 20:00 h
Entrades exhaurides
Antic Teatre
25 març a les 20:00 h
Entrades exhaurides
Antic Teatre
26 març a les 20:00 h
Entrades exhaurides
Antic Teatre
27 març a les 20:00 h
Entrades exhaurides