dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

CONFERÈNCIA BALLADA: Posem veu al cos

Explica Dansa i Transmissions

Compartir

Una performance pedagògica amb música, vídeo, fotografia, paraula i moviment al voltant dels conceptes clau de la dansa moderna, contemporània i urbana.

Música, vídeo, fotografia, paraula i moviment s'uneixen per generar una experiència escènica pedagògica per a tots els públics. És la trobada entre els ballarins Toni Jodar, Javi Casado i Guille Vidal-Ribas que, mitjançant un discurs dinàmic i accessible, presenten un espectacle que connecta passat i present de manera transversal i ofereix eines per comprendre i gaudir de la dansa moderna, contemporània i urbana.

A través de recursos audiovisuals i moviment, l'espectacle ofereix una performance pedagògica al voltant dels conceptes clau de la dansa moderna, contemporània i urbana.

Explica Dansa és un projecte per a la creació i la formació de públics codirigit per Beatriu Daniel i Toni Jodar. Ofereix eines clau de lectura per fer més accessible el coneixement dels llenguatges contemporanis, així com convidar a la reflexió i al debat sobre la dansa.

Transmissions és fruit d'una recerca iniciada per Guille Vidal-Ribas i Javi Casado, que recull el coneixement adquirit durant dues dècades com a ballarins de dansa urbana, i el combina amb informació extreta d'una àmplia base documental i d'entrevistes a figures pioneres i referents nacionals i internacionals.

Activitats previstes

Barcelona

Centre Cívic Barceloneta
24 març a les 19:00 h