dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Copiar

Animal Religion

50 minuts

12 €

A partir de 12 anys

Compartir

L'art de la imitació, la còpia, és inherent a l'ésser humà i, tot i això, li atorguem un caràcter negatiu. La companyia explora aquest concepte i ens presenta un diàleg fet de llum, so i moviment entre l'originalitat i la còpia. Com a protagonistes, un grup de nens i nenes del públic, d'entre 8 a 9 anys, que seran convidats a compartir el fet escènic. No caldrà cap preparació ni assaig, perquè, aquí, tot el protagonisme el té l’expressió del moviment espontani i natural de l’infant. Acompanyarà la canalla en escena l'artista de circ Quim Girón.
Animal Religion és una companyia de circ interessada en la recerca de nous camins dins el circ contemporani i la interdisciplinarietat. Els seus tres eixos de treball són el circ, la llum i la música. En els seus onze anys de carrera ha realitzat nou espectacles de formats molt diferents. Ha rebut diversos premis, entre els quals el Premi Especial Ciutat de Barcelona per l’espectacle Sifonòfor l’any 2016.

Programació del Mercat de les Flors, en col·laboració amb Dansa Metropolitana.

Fitxa artística

Direcció: Animal Religion - Circ: Quim Giron - Llum i escenografia: Jou Serra - Música i dramatúrgia: Joan Cot Ros - Construcció lumínica: Cube Peak - Producció dministrativa: ElClimaMola - Gestió de gira: Imaginart - Agraïments: Escola Marta Mata (Mataró), Escola Rocafonda (Mataró), Escola Angeleta Ferrer (Mataró), Escola Les Escomes (Sant Jaume de Llierca), Escola Sant Julià (Sabadell), Escola Can Deu (Sabadell), CEIP San Benito (Madrid) i tots aquells grups, classes i famílies que ens han acompanyat durant aquest procés de creació. També volem agrair a Irene Vicente, Moon Ribas, Sergio Roca i Núria Cuyàs per les seves ajudes durant la creació - Una coproducció del Mercat de les Flors, laSala Centre de Creació d’Arts Per a les Famílies (Sabadell) Sabadell. - Amb la col·laboració d'Espacio Abierto Quinta de los Molinos (Madrid) i Can Gassol Centre d’Arts Escèniques (Mataró)

Funcions previstes

Barcelona

Mercat de les Flors
9 març a les 17:00 h
Mercat de les Flors
10 març a les 17:00 h