dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

COWARDS

ÀNGEL DURAN Performing Arts

50 minuts

15 €

Compartir

Un duo enèrgic sobre la construcció masculina. Una desconstrucció del comportament viril contemporani, aclamat per uns i qüestionat per molts.

Qüestionar els mandats de la masculinitat contemporània i com els homes se senten interpel·lats per confirmar públicament la seva virilitat és l’eix de COWARDS. Un duo que combina dansa i teatre, que fa referència a la càrrega sociocultural adquirida, instaurada en la negació de tot allò diferent. Una peça per reflexionar sobre la covardia com a deshonra i la incapacitat dels homes de no poder expressar els seus dubtes i pors, per evitar confirmar la seva fragilitat.

Àngel Duran, graduat en dansa a SEAD (Salzburg, Àustria) i en Art i Disseny per la UAB, ha treballat per a diversos coreògrafs i companyies europees. Des del 2018, Duran desenvolupa el seu projecte creatiu més personal amb ÀNGEL DURAN Performing Arts, companyia amb la qual ha obtingut diversos premis internacionals. El seu treball se centra en l’exploració de la condició humana a través de la investigació del llenguatge corporal amb una clara aposta per la nova dramatúrgia. Influenciat per la filosofia i el teatre, el treball de Duran navega per la poesia del moviment i l’expressió emocional amb l’objectiu de connectar-se amb el públic i convidar-lo al seu imaginari particular. A COWARDS, col·labora amb Yeinner Chicas coreògraf de Nicaragua, on el seu treball destaca per la recerca i diàleg entre orígens folklòrics i escena contemporània.

Coproducció
Coproducció Dansa Metropolitana

Fitxa artística

Autoria, direcció i text: Àngel Duran - BSO: Joan Borràs - Interpretació: Yeinner Chicas i Àngel Duran - Assessoria a la dramatúrgia: Roberto Fratini - Escenografia: Adrià Pinar - Vestuari: Paula Ventura - Disseny d’il·luminació: Xavi Moreno - Producció executiva: ELCLIMAMOLA - Distribució: Fani Benages - Coproducció: Dansa Metropolitana - Suport: SóLODOS en Danza, Nantai Costa Rica, l’Estruch Sabadell, Teatre Cirvianum, Teatre Ateneu de Celrà, Teatre Sagarra, TLS Vic, Roca Umbert Fàbrica de creació, INAEM - Vídeo: Pep Duran - Fotografia: Mark Adamson - Agraïments: Laura Alcalá, Mon Muntada, Erik Jiménez, Maruxa Salas, Jose Andrés Álvarez, María Ganzaráin, Nantai Costa Rica, Elean Del Sol, Emma Riba, Mario G Saez, Federica Porello, família i amics

Funcions previstes

Santa Coloma

Teatre Sagarra
24 març a les 20:00 h