dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

Des-espera

Les Impuxibles

Compartir

A partir del disc Analogia de l'A-mort de Clara Peya, Ariadna Peya i Marc Soler parlen de com es construeixen les relacions, entre l’espera i la des-espera.

Un espectacle accessible per a persones sordes.

Les fibres se sotmeten a un conjunt d’operacions per tal de convertir-se en fil. A aquest procés se l’anomena filatura. Això és el que fem constantment les persones quan ens relacionem, intentar teixir-nos, torçar-nos, combinar-nos, per tal d’obtenir el resultat més homogeni possible. A vegades, sigui per l’entorn o per la naturalesa de les mateixes fibres es fa més difícil aquesta combinació, però això no significa que no es pugui crear un teixit. Què es pot esperar de parelles home-dona on ell és més jove i ella significativament més gran? Des-espera parla de viure en contradicció, i de l’acceptació d’aquesta contradicció com a camí per créixer. Des-espera parla del que s’espera de nosaltres, o del que no s’espera. Des-espera parla d’encendre i apagar, d’agitar i de calmar, de ferir i de curar, d’esperar i de des-esperar. A partir del disc Analogia de l'A-mort de Clara Peya, Ariadna Peya i Marc Soler parlen de com es construeixen les relacions, entre l’espera i la des-espera. Una creació que fusiona música, moviment i paraula en un espectacle accessible per a persones sordes.

Les Impuxibles són la fusió artística d’una pianista i una ballarina, Clara i Ariadna Peya; germanes, creadores i intèrprets. Treballen la mescla de llenguatges, una recerca que fusiona música i moviment amb altres disciplines escèniques, una investigació que no s’acaba i que les ha conduït cap a la construcció d'un llenguatge propi. El compromís social ha fet créixer en elles la necessitat de fer servir l’art com a altaveu de denúncia i justícia social.

Aquest espectacles forma part del programa Filatures.

Funcions previstes

Gratuït

Viladecans

Atrium Viladecans
11 març a les 17:00h
Atrium Viladecans
11 març a les 19:00h

Fitxa artística

Durada
45 minuts
Preu
Gratuït
Creació
Ariadna Peya i Marc Soler
Acompanyament a la creació
Clara Peya
Intèrprets
Ariadna Peya i Marc Soler
Música original
Clara Peya
Veu en off
Dana Carbonell
Vestuari
Iker Nafta
Assessorament artístic
Jorge Velasco i Silvia Capell
Cap tècnic
Jordi Berch
Disseny sonor
Carles Bernal
Assessorament d'accessibilitat
Èlia Farrero
Fotografía
Willy Ormaetxea i Xavier Buxeda
Producció executiva
Gràcia Camps
Distribució
Mireia Gràcia Bell-lloch
Xarxes socials
Xavi Buxeda
Agraïments
Fundació La Plana, Xavier Buxeda, Lola López, Mariona Castillo i Renata Ramos