dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

Dios menguante

Cia. Mar Gómez

Un home i una dona busquen, troben i s’amaguen d’un déu que va fent-se petit. Aquests dos personatges dispars —ella és una matrona rotunda; ell porta sotana de clergue— es descobreixen en un terrat, en un dia de bugada, amb una rentadora que no para de voltar i uns tendals que esperen els pantalons, les faldilles, les calces i els sostenidors que la dona estendrà. Un paisatge que sembla sortit d’una pel·lícula de Fellini amb música de Nino Rota, però que està fet de dansa, teatre i humor, trets distintius de la companyia de Mar Gómez, coreògrafa i ballarina que amb aquest espectacle va guanyar un Max i un Ciutat de Barcelona.

Barcelona Districte Cultural

El circuit estable d’espectacles professionals als equipaments culturals de proximitat de Barcelona participa també a dansa. Quinzena metropolitana, amb tres propostes de tres noms propis de la dansa catalana.

Horaris espectacles

Barcelona

CC Baró de Viver
2 març a les 20:00
Lluïsos d'Horta
4 març a les 18:00
CC Tomasa Cuevas - Les Corts
16 març a les 21:00

Fitxa tècnica

Durada
60 minuts
Direcció artística
Mar Gómez
Direcció coreogràfica
Xavi Martínez
Amb
Mar Gómez i Xavi Martínez
Escenografia
Joan Jorba
Vestuari
Mariel Soria
Disseny de la il.luminació
Sandra Caballero
Disseny de so
Josep Puigdollers
Producció
Cia. Mar Gómez i Agnès Palet