dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Díptico del desierto: The Very Last Northern White Rhino + Chorus

Gaston Core

Compartir

Deixa't seduir per aquest magnífic i envoltant espectacle format per dues peces de dansa contemporània i dansa kathak.

Díptico del desierto és un projecte escènic format per dues peces: un solo i una dansa de grup, dirigits pel director i coreògraf Gaston Core.

The Very Last Northern White Rhino és un viatge des de la foscor a la llum, una celebració de la vida mitjançant la dansa, enmig del caos del món. A través d'una recerca sobre diferents estils de dansa urbana, aquesta peça presenta la dansa com a excés, com a celebració derivada de la vida. Ballar fins a l'esgotament, ballar fins al final perquè tal vegada ja no hi ha res més que es pugui fer.

Chorus s'inspira en la tragèdia Les suplicants d'Èsquil, en la qual un grup de dones fuig de la seva terra a la recerca de la llibertat, enfrontant-se com a col·lectiu a un altre grup humà que haurà de decidir sobre la seva sort. A través de la desconstrucció de la dansa kathak, la peça recupera un tret arcaic de la tragèdia: el cor com a protagonista. Un viatge entre la mitologia i la societat, entre la fantasia i l'actualitat, entre l'estètica clàssica i el moviment contemporani.

Gaston Core és director escènic, dramaturg, gestor cultural, ballarí i actor, i ha estat el director de la Sala Hiroshima des del 2015. Actualment, el seu treball com a coreògraf està centrat a indagar en diferents essències expressives de la dansa en col·laboració amb altres artistes i creadors.

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Barcelona

Capella MACBA
12 març a les 17:00 h