dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

dit dit

CONDEGALÍ

Compartir

Jaime Conde-Salazar i Aimar Pérez Galí conviden els nens i les nenes a un espectacle i un taller per explorar i descobrir formes de relació directa amb el món i els altres a través de la pell i el tacte.

Per mitjà de les paraules, la dansa i l’espai, aquesta proposta de Jaime Conde-Salazar i Aimar Pérez Galí vol oferir un entorn segur en el qual nens i nenes d’entre 6 i 11 anys puguin compartir un temps i un espai d’exploració tàctil. dit dit neix de les recerques que aquests creadors han desenvolupat durant els quatre últims anys al voltant del tacte i la pell. A partir d’un espectacle i del taller que el segueix, es desplegaran petites accions adaptades a tothom per practicar i descobrir formes de relació directa amb el món i amb els altres a través de la pell.

Ballarí, coreògraf, pedagog, investigador i escriptor, Aimar Pérez Galí entén la dansa com una eina de transformació crítica. És el director artístic d’Espacio Práctico i és professor del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona. Jaime Conde-Salazar és crític de dansa i el 2015 va publicar el llibre La danza del futuro (Graner / Mercat de les Flors). Com a dramaturg ha acompanyat processos de creació de nombrosos artistes. Ambdós han creat CondeGalí B. L., a través de la qual duen a terme diversos projectes de recerca i creació artística.

Espectacle programat pel Mercat de les Flors.

Familiar

Funcions previstes

Barcelona

Mercat de les Flors - Sala PB
6 març a les 18:00h
Mercat de les Flors - Sala PB
7 març a les 12:00h

Fitxa artística

Durada
60 minuts (25 minuts performance + 35 minuts taller)
Preu
10 €
Edat
Espectacle recomanat dels 6 als 11 anys
Direcció
Jaime Conde-Salazar i Aimar Pérez Galí
Intèrprets
Daniel Méndez i Xavier Manubens
Dramaturgia
Jaime Conde-Salazar i Aimar Pérez Galí
So
Óscar Villegas
Text i veu
Aimar Pérez Galí
Producció executiva
Isabel Bassas
Producció
CondeGalí B. L.
Amb el suport de
A Tempo – Fundació Ciutat Invisible i L’animal a l’esquena