dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Dolorosa de los Llanos

LaCerda

Compartir

Dolorosa de los Llanos emprèn una recerca escènica centrada en el ritual de la processó: caminar com a acte de fe i redempció.

Davant de nosaltres es desplega la plana llatinoamericana. A l'horitzó es perfila un camí, a banda i banda del qual les verges s'apareixen a les nits i a les cruïlles ens topem amb els dimonis i les lloronas de la mitologia llatinoamericana. Veiem tres figures en processó, travessant la plana, arrossegant els seus pecats, les seves penitències, les seves promeses i el seu agraïment. Ells caminen. Cap a on es dirigeixen? Quin és el destí de la seva devoció? Els seus creadors assumeixen aquest treball com una peregrinació a la recerca dels seus orígens, de la seva relació amb el folklore i els rastres de la seva identitat llatinoamericana, encara present en els seus cossos migrants, euroresidents i contemporanis.

LaCerda és una companyia de dansa que neix l'any 2015 a la ciutat de Barcelona, amb la intenció d'indagar escènicament entorn del concepte de ritual i misteri, creant universos inquietants i desconeguts. El treball de LaCerda ha estat presentat en diversos teatres i festivals d'Europa.

La Sala Hiroshima ofereix el col·loqui postfunció, Meet the artist amb la companyia LaCerda, el 14 de març.

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Barcelona

Sala Hiroshima
11 març a les 20:30 h
Entrades exhaurides
Sala Hiroshima
12 març a les 20:30 h
Entrades exhaurides
Sala Hiroshima
13 març a les 20:30 h
Entrades exhaurides
Sala Hiroshima
14 març a les 19:00 h
Entrades exhaurides
dansa