dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Double You

Be Flat

Compartir

Cinc artistes polifacètics ens ofereixen una experiència única: dues actuacions simultànies de disciplines de circ, acro dance, parkour, chinese pole i handbalancing, en dos espais diferents.

Aquest singular muntatge reflexiona sobre les pors que tenim de perdre’ns coses a la vida. És un experiment social que combina circ amb acro dance, parkour, chinese pole i handbalancing. El públic, dividit en dues tribunes de cent persones, només veu l'actuació que s'ofereix al seu costat de la cortina. No obstant això, les ombres i els sons viatgen d'un costat a l'altre. Els dos espais separats evolucionen gradualment durant l’actuació fins a convertir-se en un gran amfiteatre i els dos grups inicials d'espectadors finalment acaben sent una audiència unida.

Fundada el 2017 per Thomas Decaesstecker i Ward Mortier, la companyia belga Be Flat neix amb l’esperit d’interpretar per a tothom. L’objectiu de la companyia és reunir persones de diferents orígens i connectar i inspirar compartint la seva creativitat, a través del moviment i el so. Les seves creacions destaquen per establir una connexió humana entre l'intèrpret i l'espectador, permetent a tots els espectadors la seva pròpia llibertat d'interpretació, la seva pròpia experiència personal de l'actuació. Els temes recurrents en el treball de Be Flat són la territorialitat, la mobilitat i la força del grup.

Funcions previstes

Santa Coloma

Teatre Sagarra
12 març a les 19:00 h