dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

EDRA

Pablo Yupton & Andrea Jiménez

Compartir

Un solo construït a partir de cinc partitures i seguint el codi de la dansa espanyola, acompanyat amb música de jazz modern en directe. Un espai de reflexió al voltant del sentit de pertinença i d'arrelament cap a tots dos gèneres.

Aquest singular concert que hibrida jazz modern amb un solo de flamenc. Posa de manifest el diàleg i replantejament de codis entre les dues disciplines, al mateix nivell i en el mateix espai de temps, a través d’eines clàssiques de composició i improvisació musical del jazz i de la dansa d’arrel. Amb aquesta unió, els artistes creen un vincle de diverses identitats que construeix, per a l’espectador, el sentit de pertinença i d'arrelament cap a tots dos gèneres a través de les figures dels solistes.

Andrea Jiménez és ballarina especialitzada en dansa espanyola, coreògrafa i directora d’Ancorae Danza, on desenvolupa projectes escènics i pedagògics al voltant del gest de les danses i músiques d’arrel.

Pablo Yupton és guitarrista, baixista, productor, compositor i lletrista, músic multiinstrumentista i compositor establert a Barcelona des de fa vint anys. Dirigeix el programa de difusió cultural Radio nadie al volante i treballa amb altres formacions musicals com DDM per a Alemanya, Anglaterra i Itàlia.

Funcions previstes

Cornellà

Auditori de Sant Ildefons
12 març a les 20:00 h