dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

El salto

Compañía Jesús Carmona

Vuit ballarins i tres músics posen sobre l’escenari totes les formes possibles de la masculinitat amb l’objectiu de fer emergir les pors, els tabús i també les seves virtuts. L’escenari es converteix, doncs, en un espai tant per a la crítica com per a la curació i l’alliberació.

Amb una estètica totalment actual, els ballarins i els músics assumeixen la tasca de donar vida a un tema actual que necessita mostrar tantes realitats com persones conviuen en aquesta societat. Només que l’espectacle aconseguís commoure una sola persona, ja tindria sentit.

El ballarí i coreògraf de dansa espanyola Jesús Carmona va fundar la seva companyia l’any 2012 després de passar per grans companyies com el Ballet Nacional de España. Des de la seva estrena, la companyia ha fet gires per tot el món amb diversos espectacles, alguns dels quals han guanyat reconeguts premis com ara els Latin UK Awards o el Premi Ojo Crítico de RNE per tota la seva trajectòria.

Després de l’espectacle, Jesús Carmona oferirà una trobada amb el públic per parlar del seu art.

Coproducció dansa. Quinzena metropolitana

Horaris espectacles

Viladecans

Atrium Viladecans
22 març a les 19:00h
Funció cancel·lada

Fitxa tècnica

Preu
18 €
Durada
80 minuts
Autoria, direcció i coreografia
Jesús Carmona
Dramatúrgia i direcció d’escena
Ferran Carvajal
Ballarins
Jesús Carmona, Ángel Reyes, Rubén Puertas, Adrián Maqueda, Pedro Ramírez, Borja Cortés, Joan Fenollar i Daniel Arencibia
Autoria i direcció musical
Juan Requena i Sabio Janiak
Interpretació musical
Juan Requena, Manu Masaedo i José Valencia
Producció executiva
Eva Marcelo
Direcció de producció i distribució
Gachi Pisani
Fotografía
Jesús Robisco
Coproducció
Teatre Sadler´s Wells de Londres, GP Management y Distribución de Espectáculos, Flamenco Festival de Londres, BienaI de Flamenco de Sevilla i Centro Coreográfico Canal.

Galeria d'imatges