dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Entre Nosotros / Pan y Rosas

Cia. Marroch / Tina Martí / Escoles de dansa Badalona

40 minuts aprox

Gratuït

Compartir

Gaudeix d’un programa triple amb dues companyies de dansa contemporània i l’actuació especial dels alumnes de les escoles de dansa de la ciutat Tribu Urbana Center i Ritmes amb coreografia de Maribel del Pino i Sofi Gauna.

"Entre nosotros", Cia Marroch


Un duo fascinant que ens parla de les relacions interpersonals. El pes addicional que comporten, la responsabilitat de tractar bé l'altra persona, cuidar-la, poder discutir i saber-se reconciliar. Aquesta peça de dansa contemporània amb pinzellades d'acrobàcia portarà l'espectador per aquest camí que és màgic i, de vegades, amarg. Una obra que representa com tota relació s'acaba quan els camins es bifurquen o, simplement, arriben a la seva fi.

Marroch és una companyia de dansa contemporània fundada per Salvador Rocher (Premi de les Arts Escèniques Valencianes 2022 al millor ballarí), María Palazón i Melodía García. Tres ballarins que volen mostrar la fusió de diferents llenguatges de moviment per arribar a tota mena de públic. Marroch és una companyia jove, fresca, dinàmica i constant, amb moltes inquietuds i aspiracions, que vol desvetllar emocions i transportar l'espectador a un altre indret, aquell des d'on neix la inspiració per a la creació dels seus espectacles.

Fitxa artística

Autoria i interpretació: Melodía García Sánchez i Salvador Rocher Andrés - Direcció i vestuari: Cía. Marroch - Autoria / direcció musical: Max Richter, Beauty Beats, Pink Floyd - Distribució: a+, Soluciones Culturales

"Pan y Rosas" de Tina Martí


“El que vol una dona treballadora és el dret a viure, no simplement a existir. Una treballadora ha de tenir pa, però també ha de tenir roses”, Rose Schneiderman, 1912. Pan y Rosas fusiona el flamenc, la dansa contemporània i danses urbanes en una peça inspirada en les paraules de la feminista sindicalista americana Rose Schneiderman. Un espectacle sobre l’empoderament femení dirigit a totes aquelles persones que miren les dones, però no les veuen; un dels granets de sorra en aquesta lluita.

Pan y Rosas està format per Ámbaar Murgia, Esther Calderón, Paloma Ramos (Aina Lanas) i Tina Martí com a intèrprets, les quals busquen l’harmonia entre les danses urbanes, contemporànies i el flamenc. Sota la mirada de Tina Martí conjuntament amb la bailaora Katy Fernández i l’Aina Lanas, Pan y Rosas és el primer projecte d’aquesta unió d’artistes que treballa per comunicar, a través de diferents llenguatges, un mateix missatge.

Fitxa artística

Autoria: Tina Martí, Katy Fernández, Ámbaar Murgia, Esther Calderón, Paloma Ramos i Aina Lanas - Direcció: Tina Martí - Autoria / direcció musical: Cristina López - Interpretació: Ámbaar Murgia, Esther Calderón, Paloma Ramos (Aina Lanas) i Tina Martí - Ajudantia de direcció: Katy Fernández i Aina Lanas - Audiovisual: Claudia Herrán - Vestuari: Ámbaar Murgia i Luisina Sánchez - Fotografia: Claudia Herrán i Olga Segura - Agraïments: Centre Cívic Barceloneta

Tribu Urbana Center + Ritmes amb Maribel del Pino i Sofi Gauna


Les coreògrafes Maribel del Pino i Sofi Gauna ens presenten una petita acció coreogràfica, especialment dissenyada per aquest espai, interpretada i ballada per alumnes de les escoles Tribu Urbana Center i Ritmes de Badalona.

Fitxa artística

Coreògrafa: Maribel del Pino i Sofi Gauna
Visita guiada de la mà dels i les alumnes de Bases per la Teoria de l’Arquitectura, de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC), coordinades pels professors Toni Ramon i Núria Moliner.

Funcions previstes

Badalona

Antiga fàbrica CACI
11 març a les 12:00 h

Gratuït