dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Espectacle inaugural: Be Soul All*Star Battle / Prélude

Soul Headquarters / Accrorap (dir: Kader Attou)

90 minuts / 35 minuts

Gratuït

A partir de 7 anys

Compartir

Una batalla de free style i l'actuació d'una de les companyies de dansa hip-hop més emblemàtiques del circuit obren el festival. L'artista Crisal Rodríguez us donarà la benvinguda i presentarà oficialment l'edició 2024 de Dansa Metropolitana.

Be Soul All*Star Battle (10è aniversari)
Skate Park - Parc Catalunya (Sabadell), a les 18 h
Quan fa deu anys de la primera de les batalles de freestyle del Be Soul Fest, un esdeveniment nascut per acostar la dansa i les cultures urbanes a Sabadell, podrem veure els quaranta millors ballarins (guanyadors i finalistes) que han passat per les edicions passades. Formaran vuit equips de cinc persones que lluitaran per ser els guanyadors d’aquesta edició All Star.
Soul Headquarters és un centre de formació especialitzat en danses urbanes ubicat a la ciutat de Sabadell des de l'any 2009. Organitzen el festival d’esport i cultura urbana Be Soul Fest des de l'any 2014.

Prélude
Pl. Argub - Parc Catalunya (Sabadell), a les 20 h
La història de la trobada entre la música de Romain Dubois i el físic dels ballarins. La música, un crescendo rítmic i melòdic, manté una intensitat constant, energia i impuls que atrapen l’espectador d’inici a fi. El virtuosisme dels ballarins, de fet, batega alhora amb la música i l'atenció del públic que participa en el viatge que se li ofereix i en l'alliberament final.
Fundada l'any 1989 i amb seu a Marsella, Accrorap és una de les companyies de dansa hip-hop més emblemàtiques del circuit, i ha contribuït a la transició d'aquesta dansa del carrer a l'escenari. La dansa de Kader Attou busca trencar barreres i creuar fronteres. L'aventura col·lectiva internacional i la noció de trobada són al centre de la seva reflexió artística.

Activitat relacionada

Fitxa artística

Coreografia: Kader Attou - Intèrprets: Antuf «Jkay» Hassani, Azdine Bouncer, Alexis de Saint Jean, Damien Bourletsis, Simon Hernandez, Aline Lopes, Yann Miettaux, Nabjibe Said, Margaux Senechault - Música: Romain Dubois - Il·luminació: Cécile Giovansili-Vissiere- Producció: Compagnie Accrorap - Coproducció: Scenes et Cinés, Scene conventionnée d’intéret - nationale - Art en Territoire

Funcions previstes

Sabadell

Skatepark (Parc Catalunya)
1 març a les 18:00 h

Gratuït