dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Essence

Ballets Jazz Montréal

90 minuts (amb intermedi)

42 €

Compartir

Per celebrar el 50è aniversari, la companyia canadenca torna amb un programa mixt en què destaquen les obres de tres aclamades coreògrafes internacionals.

Per celebrar el 50è aniversari, la companyia canadenca torna amb un programa mixt en què destaquen les obres de tres aclamades coreògrafes internacionals. Ausia Jones, artista de la companyia i coreògrafa emergent, presenta We Can’t Forget About What’s His Name, Crystal Pite, una de les grans coreògrafes del moment, reestrena Ten Duets on a Theme of Rescue, i Aszure Barton presenta la seva peça Les Chambres des Jacques, creada el 2006 per a la companyia i arranjada per a l’ocasió. Aquest programa no només ret homenatge a les arrels de la companyia, sinó que també serveix de trampolí per a una nova visió artística, un equilibri entre el seu ADN i l’evolució de la seva missió al llarg del proper mig segle.

Ballets Jazz Montréal és una de les companyies de dansa contemporània més destacades del món. Sota la direcció artística d’Alexandra Damiani, treballa conjuntament amb coreògrafs de renom internacional per desenvolupar un programa exclusiu i accessible per a tot tipus de públics, sempre apostant per un repertori explosiu i original que destaca per l’excel·lència artística.

Fitxa artística

We Can’t Forget About What’s His Name
Coreografia: Ausia Jones - Música: Jasper Gahunia, Stephen Krecklo i William Lamoureux aka Earth Boring


Ten Duets on a Theme of Rescue
Coreografia: Crystal Pite - Música: Solaris, de Cliff Martinez


Les Chambres des Jacques
Coreografia: Aszure Barton - Música: Gilles Vigneault, Antonio Vivaldi, Les Yeux Noirs, The Cracow Klezmer Band i Alberto Iglesias - Direcció: Alexandra Damiani - Interpretació: Ballets Jazz Montréal

Funcions previstes

Sant Cugat

Teatre-Auditori Sant Cugat
26 març a les 20:00 h