dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

FAKE YOU

Clàudia Mirambell

30 minuts

Gratuït

Compartir

Una declaració d’amor a la còpia imperfecta, en què els gestos es repeteixen i es resignifiquen eternament generant un ritual shanzhai.

Una declaració d’amor a la marca blanca, a la còpia imperfecta. El color blanc de la posada en escena promet puresa i neutralitat, però els cossos tenyeixen l’atmosfera de símbols. FAKE YOU és un ritual pagà shanzhai i probablement inútil, en què els gestos i moviments es resignifiquen eternament, generant una repetició que s’aboca progressivament a l’error i que acaba fent visible els detalls que converteixen cada cos en únic.

Clàudia Mirambell, coreògrafa i arquitecta, s’inclina cap a la creació multidisciplinària a través de les arts escèniques i performàtiques, explorant diferents formats que engloben cos, espai, arts plàstiques i text. El seu treball, inspirat pel potencial de l’absurd i dels detalls aparentment banals, però amb una base d’anàlisis i precisió, explora els decalatges, les ambivalències i el fora de context per tal d’erradicar la inèrcia perceptiva. Treballa en creacions pròpies i també forma part del col·lectiu Eléctrico 28.

Co-produced by
Co-produced by Dansa Metropolitana

Fitxa artística

Autoria i direcció: Clàudia Mirambell - Autoria / Direcció musical: Dabú - Interpretació: Uxía Pérez Dios i Clàudia Mirambell Adroher - Escenografia i disseny d’il·luminació: Sergi Cerdan - Audiovisual: Marc Costa - Vestuari: Sergi Cerdan i Clàudia Mirambell - Fotografia: Marc Costa - Coproducció: Dansa Metropolitana - Agraïments: Konvent, Elena Lalucat, Carla Sisteré

Funcions previstes

Granollers

Roca Umbert
11 març a les 12:30 h

Gratuït