dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Fang + Young Blood + Let Us All Smile

Quim Girón (Animal Religion) + Cia. Arnau Pérez + The Jokerz Company

Compartir

ESPECTACLE NOMÉS AMB INVITACIÓ

La inauguració de Dansa Metropolitana 2022 es construirà al voltant d’un fragment de Fang, espectacle de Quim Girón, i de dues peces curtes de la Cia. Arnau Pérez i The Jokerz Company.

Tindrà lloc a l'Espai Baronda, una antiga fàbrica de ceràmica que actualment és un equipament municipal on hi conviuen la iniciativa pública i privada. L’espectacle de Quim Girón obrirà la vetllada amb un cub de 500 kg de fang al mig de l’escena per recordar els orígens de l’espai i la tradició ceramista de la ciutat d’Esplugues.

A continuació es podrà veure el treball de dues joves companyies emparentades amb el hip-hop que estableixen un pont entre Catalunya i Madrid. Arnau Pérez és un català establert a Madrid i Arias Fernández Joker, un madrileny resident a Barcelona des de fa uns anys. Dos creadors connectats amb uns estils de dansa que neixen entorn de les metròpolis de grans urbs.

Young blood és un espectacle que reivindica el lloc i el paper de la gent jove amb energia, creativitat i implicació per desenvolupar nous camins, que sovint es veuen truncats pel tarannà d'aquesta societat.

Let Us All Smile barreja l’impactant i emotiu discurs final de Charles Chaplin a El gran dictador amb el krump que balla Arias Joker amb els seus companys. Aquest estil es caracteritza pels seus moviments expressius, lliures, intensos, ràpids i altament enèrgics.

Funcions previstes

Esplugues

Espai Baronda
10 març a les 19:00 h