dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Via Faunal

Pol Jiménez

30 minuts

Gratuït

Compartir

Un espectacle participatiu en forma de processó amb dones de Granollers, Sabadell i Santa Coloma en què teixiran i construiran un folklore amb els seus cossos amb l’objectiu de deixar petjada en la dansa.

El ballarí Pol Jiménez és l’artífex de Via Faunal, un espectacle participatiu amb dones de Granollers, Sabadell i Santa Coloma en què teixiran i construiran un folklore amb els seus cossos amb l’objectiu de deixar petjada en la dansa. Aquest procés de creació culminarà en una processó que acabarà en les diferents places de cada ciutat.

Pol Jiménez és un artista de dansa espanyola i flamenc que constantment busca nous codis i interrogants de l’escena i el pensament contemporani per nodrir les seves creacions. Amb una trajectòria intensa com a ballarí i coreògraf treballant amb companyies i coreògrafs com La Fura dels Baus, Cesc Gelabert, Juan Carlos Lérida, José Manuel Álvarez o Ángel Rojas. A més, també col·labora amb els grups musicals Los Aurora i Maestros de la Guitarra. Va ser guardonat com a millor ballarí als Premis de la Crítica de les Arts Escèniques 2018 i als XXV premis Butaca.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Pol Jiménez Autoria / direcció musical: Jaume Clotet Interpretació: Dones a les ciutats de Granollers, Sabadell i Santa Coloma Producció/acompanyament: Patty Maestre Agraïments: Els equips de referència de Dansa Metropolitana a les ciutats de Granollers, Sabadell , Santa Coloma i Terrassa. La CIBA, Santa Coloma. Teatre Auditori, Granollers. Roca Umbert, Granollers. L’Estruch, Sabadell. Àrea de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Ajuntament de Sabadell i l’Associació sabadellenca S. Sebastián de los Ballesteros. L’acompanyament de @comuart_bcn.

Funcions previstes

Granollers

Plaça Maluquer i Salvador
19 març a les 12:00 h

Gratuït