dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Filar

Antonella D’Ascenzi

40 minuts

5,65 €

Compartir

Quan la dansa i la poesia visual filen històries que transcorren al llarg d'un fil.

Dansa i poesia visual filen històries que transcorren al llarg d'un fil a Filar, una peça de dansa que parla sobre com podem tornar a construir una comunitat i sentir com vivim en una xarxa de fils invisibles. Per a D’Ascenzi, els fils creen una connexió invisible, ens uneixen amb les nostres famílies, els amics o les persones amb qui compartim camins. Els fils mantenen la connexió en la distància.

La creadora italiana de dansa i teatre visual Antonella D’Ascenzi, establerta a Catalunya des del 2010, desenvolupa el seu projecte escènic tant per a públics familiars com per a adults, creant diàlegs amb el cos, els objectes i les imatges. Ha estat convidada a projectes com Park in Progress del Pépinières européennes de Création, al Teatre Victoria Eugenia de Donostia, al Circuit de la Xarxa de Teatres Alternatius (2017 i 2019), al Fòrum REGIO-Marionette de Vergèze a França, a FiraTàrrega, a Fira de titelles de Lleida i a la Mostra d'Igualada, entre d'altres.

Fitxa artística

Autoria, direcció, interpretació i realització d’objectes i titelles: Antonella D’Ascenzi - Música: Adrián Berenguer - Audiovisual: Guillem Muñoz - Vestuari: Cristina Robledillo - Disseny d’il·luminació: Elena Piscitilli - Fotografia: Carles Decors - Assessorament de dansa i mapatge en viu: Toni Mira - Assessorament de manipulació de titelles i objectes: Damiano Privitera - Distribució: Fani Benages - Hi col·labora: LaSala Miguel Hernández de Sabadell, Can Gassol Centre de Residències Artístiques de Mataró, Sala Melmac de la Cia. Mar Gómez, Circuit CLAPS (Itàlia) - Hi dona suport: Beca #SOSCultura de la Fundació Carulla, Beca Agita de l’Ajuntament de Figueres, Beca de Recerca i Innovació de l’OSIC - Generalitat de Catalunya, Institut Internacional de la Titella de Fils de Charleville-Mézièrs (França), Beca de Creació de la TTP, Progetto CANTIERE del Festival Incanti (Itàlia), del Departament de Cultura i de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Institut Ramon Llull i Programa PICE - Acción Cultural Española.

Funcions previstes

Cornellà

Auditori Sant Ildefons
12 març a les 12:00 h