dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

Frankenstein también tiene alma

Diàleg entre Andrés Marín i Aina Núñez

Quan embastem una peça a base de retalls de diferents procedències, textures i colors, el resultat és una massa deforme plena de costures i sense cap harmonia. De la mateixa manera, un bailaor que construeix el seu ball amb passos i coreografies d’altres mestres, està creant un discurs ortopèdic partint d’un vocabulari que no li pertany. I el seu moviment ja no serà orgànic sinó seccionat.

Amb el temps, la maduresa personal i la necessària introspecció, l’artista aconsegueix unir aquests bocins que abans eren buits i omplir-los de sentit. És a través de l’acceptació interior i deslliurant-nos de la supeditació al clixé, quan l’amalgama de gestos inerts passen pel filtre de la nostra experiència personal i cobren vida. Ja és obra pròpia. De l’assimilació de la imperfecció en sorgeix la bellesa i el monstre s’esvaeix. Ara, en Frankenstein té ànima.

Andrés Marín i Aina Núñez s’han unit en aquesta ocasió en un exercici d’aprenentatge mutu. Un bailaor singular de reconegut prestigi i una bailaora jove i talentosa dialoguen des del ball, i en clau de performance, sobre allò que és necessari i allò que no ho és, sobre el que és propi i el que és heretat, el que es real i el que és només aparença. En resum, sobre els dilemes que tot artista té al llarg de la seva trajectòria per plantejar-se i resoldre el seu recorregut més personal i ineludible.

Horaris espectacles

Barcelona

Sala Sandaru
26 març a les 20:00h
Funció cancel·lada

Fitxa tècnica

Preu
12 € / Gratuït per als socis d’El Dorado
Durada
60 minuts
Autoria, direcció i interpretació
Andrés Marín i Aina Núñez
text i direcció coreogràfica
Andrés Marín
Interpretació
Andrés Marín i Aina Núñez
Autoria i direcció musical
Andrés Marín
Escenografía
Andrés Marín

Galeria d'imatges