dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

FUCK ME

Cia. Marina Otero

70 minuts

20 €

Compartir

La coreògrafa argentina Marina Otero presenta aquesta reeixida peça sobre el narcisisme que s’ha vist per tot el món. Un espectacle entre la ficció i el documental, la dansa i la performance.

L’espectacle inclou el nu integral dels intèrprets.

En aquesta trencadora i sorprenent peça, dona ordres a uns cossos masculins per indagar en el pas del temps i les marques que deixa en els cossos. Un espectacle entre la ficció i el documental, la dansa i la performance, l’accident i la representació. Coneguda per pujar sempre a l’escenari com una lluitadora i heroïna, la creadora argentina Marina Otero cedeix el seu lloc perquè cinc performers-ballarins parlin per ella a través dels seus cossos. A Fuck me, premi del públic 2021 del ZKB - Theater Spektakel de Zuric, per primera vegada Otero no apareix en solitari a l’escenari en un acte conscient de narcisisme.

Marina Otero (Buenos Aires, 1984) és directora, intèrpret, autora y docent. Fuck Me la tercera part - després de les obres Andrea i Recordar 30 años para vivir 65 minutos - del projecte RECORDAR PARA VIVIR amb el qual es proposa construir una obra inacabable sobre la seva vida fins al dia de la seva mort; recentment ha llançat la seva última peça Love me. Els seus espectacles s’han presentat a Singapur, Suïssa, Sarajevo, Espanya, Itàlia, França, Bèlgica, els Països Baixos, Portugal, el Perú, Xile, Colòmbia, el Brasil, Mèxic i l’Argentina. Guanyadora de diversos premis com el Premio del Público ZKB - Theater Spektakel 2021 (Zuric); Mejor Dirección en Danza en la Bienal de Arte Joven 2016 (Buenos Aires) i Premio Estrella de Mar (Mar del Plata). A més, coordina tallers i seminaris de creació a l’Argentina, França, el Perú i Espanya.

Fitxa artística

Dramatúrgia i direcció: Marina Otero - Intèrprets: Augusto Chiappe, Juanfra López Bubica, Fred Raposo, Matías Rebossio, Miguel Valdivieso, Cristian Vega i Marina Otero - Assistència en direcció: Lucrecia Pierpaoli - Producció general: Mariano De Mendonça - Espai i il·luminació & direcció tècnica: David Seldes i Facundo David - Disseny d'il·luminació i espai: Adrián Grimozzi - Disseny de vestuari: Uriel Cistaro - Edició digital i música original: Julián Rodríguez Rona - Assessoria en dramatúrgia: Martín Flores Cárdenas - Assistència coreogràfica: Lucía Giannoni - Artista visual: Lucio Bazzalo - Muntatge tècnic audiovisual: Florència Labat - Estilisme de vestuari: Chu Riperto - Realització de vestuari: Adriana Baldani - Fotografia: Matías Kedak, Diego Astarita, Ale Carmona, Maca De Noia i Marco Roa - Producció executiva: Mariano De Mendonça i Marina D lucca - Producció: Marcia Rivas - Distribució i producció delegada: T4, Otto Productions, Ptc Teatre i Studio Grompone - Coproducció: Festival Internacional de Buenos Aires (FIBA) 2020

Funcions previstes

L'Hospitalet

Teatre Joventut
11 març a les 20:00 h