dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Espectacles
dansa logo

ON GOLDBERG VARIATIONS / VARIATIONS

Mal Pelo

Després de portar l’espectacle Bach arreu del món, Mal Pelo continua la seva recerca d’un llenguatge profund i dinàmic entre la dansa i la música que li permeti dialogar amb l’obra de J.S. Bach. Bach Project és el paraigua que acollirà una recerca multifocal a tres anys vista sobre el moviment i el treball del compositor alemany, a partir de l’estudi de la música barroca i la relació amb el moviment, l’espai i la dramatúrgia coreogràfica. La primera proposta d’aquest projecte porta per títol On Goldberg Variations / Variations i és una creació del músic francoamericà Dan Tepfer.

Amb codirecció artística de Pep Ramis i María Muñoz, Mal Pelo és un grup creatiu caracteritzat per l’autoria compartida. Des del 1989, ha desenvolupat el seu propi llenguatge artístic a través del moviment, incorporant-hi la teatralitat amb dramatúrgies que inclouen la paraula, i treballant amb artistes de les lletres, la música o les arts en viu com John Berger, Erri de Luca,  Lisa Nelson, Àngels Margarit, Baró d’Evel Cirk Cie, Eduard Fernández, Andrés Corchero, Lilo Baur, Cesc Gelabert i Faustin Linyekula, Steve Noble, Niño de Elche o Agustí Fernández.

Horaris espectacles

Barcelona

TNC
28 març a les 20:00h
TNC
29 març a les 20:00h
TNC
30 març a les 20:00h
TNC
31 març a les 18:00h

Fitxa tècnica

Preu
De 12 a 24 €
Durada
85 minuts
Producció
DANSA · Quinzena metropolitana, Mal Pelo, Teatre Nacional de Catalunya i ICEC-Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Amb la col·laboració de L’Animal a l’Esquena i Théâtre Archipel de Perpinya
Amb la col·laboració de
L’Animal a l’Esquena i Théâtre Archipel de Perpinyà
Distribució
Eduard Teixidor
Autoria
Mal Pelo
Direcció
Maria Muñoz i Pep Ramis
Creació i interpretació
Jordi Casanovas, María Muñoz, Zuriñe Benavente, Pep Ramis, Federica Porello, Enric Fàbregas, Zoltan Vakulya i Leo Castro
Música
Goldberg Variations / Variations de Dan Tepfer sobre les Goldberg Variations de J.S. Bach
Il·luminació
August Viladomat
Espai sonor
Fanny Thollot
Vestuari
CarmePuigedevalliPlantéS

Galeria d'imatges