dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

ON GOLDBERG VARIATIONS / VARIATIONS

Mal Pelo

Compartir

Després de portar l’espectacle Bach arreu del món, Mal Pelo continua la seva recerca d’un llenguatge profund i dinàmic entre la dansa i la música que li permeti dialogar amb l’obra de J.S. Bach. Bach Project és el paraigua que acollirà una recerca multifocal a tres anys vista sobre el moviment i el treball del compositor alemany, a partir de l’estudi de la música barroca i la relació amb el moviment, l’espai i la dramatúrgia coreogràfica. La primera proposta d’aquest projecte porta per títol On Goldberg Variations / Variations i és una creació del músic francoamericà Dan Tepfer.

Amb codirecció artística de Pep Ramis i María Muñoz, Mal Pelo és un grup creatiu caracteritzat per l’autoria compartida. Des del 1989, ha desenvolupat el seu propi llenguatge artístic a través del moviment, incorporant-hi la teatralitat amb dramatúrgies que inclouen la paraula, i treballant amb artistes de les lletres, la música o les arts en viu com John Berger, Erri de Luca, Lisa Nelson, Àngels Margarit, Baró d’Evel Cirk Cie, Eduard Fernández, Andrés Corchero, Lilo Baur, Cesc Gelabert i Faustin Linyekula, Steve Noble, Niño de Elche o Agustí Fernández.

Funcions previstes

Barcelona

TNC
28 març a les 20:00 h
TNC
29 març a les 20:00 h
TNC
30 març a les 20:00 h
TNC
31 març a les 18:00 h