dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Habitació 444: AQUÍ

Lorena Nogal amb HOTEL Col·lectiu Escènic

40 minuts

Gratuït

Compartir

La coreògrafa Lorena Nogal i la companyia HOTEL Col·lectiu Escènic s’uneixen per explorar en un espectacle únic la ressonància del cos en un espai arquitectònic.

La coreògrafa Lorena Nogal i la companyia HOTEL Col·lectiu Escènic s’uneixen per explorar en un espectacle únic la ressonància del cos com a material orgànic en un espai arquitectònic. Una peça que pren com a partida la lleugeresa, l’elasticitat, la impermeabilitat, l’aïllament, el fregament, la durabilitat o l’absència de toxicitat, mentre els intèrprets deixen a disposició de l’espai els seus cossos per explorar els seus límits. Un treball d’experimentació de textures vigorós i delicat que segueix els seus propis batecs instintius. AQUÍ és un acte de contemplació i una invitació a participar de la natura sempre canviant i efímera que succeeix AQUÍ.

HOTEL Col·lectiu Escènic neix amb la voluntat de construir un punt de trobada amb l’imaginari d’altres creadors. El col·lectiu convida a artistes de diferents disciplines escèniques a crear i a dirigir-lo.

Format per ballarines graduades el 2005 a l’Institut del Teatre, des de llavors, han pogut aprendre de diferents experiències artístiques, mestres i companyies que les han ajudat a créixer al llarg de més d’una dècada. A més d’intèrprets, són docents, assistents de direcció i cultiven l’interès per altres vessants artístiques.

Coproducció
Coproducció Dansa Metropolitana

Fitxa artística

Autoria: HOTEL Col·lectiu Escènic i Lorena Nogal - Direcció: Lorena Nogal - Autoria / direcció musical: Collage musical - Interpretació: Anna Hierro, Èlia López, Robert Gómez, Álvaro Esteban i Lorena Nogal - Vestuari: Sau-Ching Wong - Fotografia: Hervé Guerrisi - Producció/acompanyament: Laia Duran i Marina Miguel - Coproducció: Dansa Metropolitana i HOTEL Col·lectiu Escènic

Funcions previstes

Granollers

Roca Umbert
26 març a les 12:00 h

Gratuït