dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar

Hidden

Lali Ayguadé Company

Compartir

La reconeguda coreògrafa Lali Ayguadé conclou la seva trilogia sobre la identitat amb Hidden, on parla d’aquelles coses que ens defineixen, però que han quedat tapades sota el vel de l’inconscient.

Hidden conclou la trilogia formada per Kokoro (2015) i iU an Mi (2017), que reflexiona sobre la identitat. Aquesta darrera peça fa una mirada a aquelles coses que ens defineixen, però que –amb el temps– han quedat tapades sota el vel de l’inconscient. El nostre present difumina el passat. I la vida, que no s’atura i ens empeny sense treva, deixa un rastre de records en el seu camí. Records que s’apilen entre els plecs del cervell, com ho fa la pols sota els mobles. Que queden a l’ombra, amagats sota un tel d’artifici, de somni, d’il·lusió subjectiva. Perquè el passat és passat, i el present el distorsiona.

Lali Ayguadé Company es va fundar el 2013 a Barcelona. La seva directora, Lali Ayguadé, té un recorregut internacional destacable per les seves col·laboracions i treballs en les companyies de dansa més prestigioses del món. Amb un important creixement tant a escala nacional com internacional des de la seva creació, la companyia ha desenvolupat un important repertori de treballs de formats diferents: creacions pròpies tant de sala (Kokoro el 2015, iU an Mi el 2017, Hidden el 2020) com de carrer i espais no convencionals (Incógnito, De camino al otro, Underneath, Gizaki), així com col·laboracions amb artistes com Guilhem Chatir (Here, 2018) i Joana Gomila (Sa Mateixa, 2018).

Espectacle programat pel TNC - Teatre Nacional de Catalunya

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Barcelona

TNC
18 març a les 19:00 h
Entrades exhaurides
TNC
19 març a les 19:00 h
Entrades exhaurides
TNC
20 març a les 19:00 h
Entrades exhaurides
TNC
21 març a les 18:00 h
Entrades exhaurides
dansa