dansa logo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació "aquí"

Acceptar
Covid-19Informació sobre mesures de seguretat i prevenció amb motiu de la COVID-19

Hidden

Lali Ayguadé Company

Compartir

La reconeguda coreògrafa Lali Ayguadé conclou la seva trilogia sobre la identitat amb Hidden, on parla d’aquelles coses que ens defineixen, però que han quedat tapades sota el vel de l’inconscient.

Hidden conclou la trilogia formada per Kokoro (2015) i iU an Mi (2017), que reflexiona sobre la identitat. Aquesta darrera peça fa una mirada a aquelles coses que ens defineixen, però que –amb el temps– han quedat tapades sota el vel de l’inconscient. El nostre present difumina el passat. I la vida, que no s’atura i ens empeny sense treva, deixa un rastre de records en el seu camí. Records que s’apilen entre els plecs del cervell, com ho fa la pols sota els mobles. Que queden a l’ombra, amagats sota un tel d’artifici, de somni, d’il·lusió subjectiva. Perquè el passat és passat, i el present el distorsiona.

Lali Ayguadé Company es va fundar el 2013 a Barcelona. La seva directora, Lali Ayguadé, té un recorregut internacional destacable per les seves col·laboracions i treballs en les companyies de dansa més prestigioses del món. Amb un important creixement tant a escala nacional com internacional des de la seva creació, la companyia ha desenvolupat un important repertori de treballs de formats diferents: creacions pròpies tant de sala (Kokoro el 2015, iU an Mi el 2017, Hidden el 2020) com de carrer i espais no convencionals (Incógnito, De camino al otro, Underneath, Gizaki), així com col·laboracions amb artistes com Guilhem Chatir (Here, 2018) i Joana Gomila (Sa Mateixa, 2018).

Espectacle programat pel TNC - Teatre Nacional de Catalunya

Coproduït per

dansa logo

Funcions previstes

Barcelona

TNC
18 març a les 19:00h
Entrades exhaurides
TNC
19 març a les 19:00h
Entrades exhaurides
TNC
20 març a les 19:00h
Entrades exhaurides
TNC
21 març a les 18:00h
Entrades exhaurides

Fitxa artística

Durada
70 minuts
Preu
24 €
Direcció
Lali Ayguadé
Coreografía
Lali Ayguadé amb la col·laboració dels intèrprets
Ajudantia de direcció
Fanny Cleyrat
Intèrprets
Anna Calsina, Diego Sinniger, Lisard Tranis, Akira Yoshia i Pierot Steiner
Veu
Joana Gomila
Composició musical
Fanny Thollot
Tècnic de so
Julián Anido
Disseny d'il·luminació
Conchita Pons
Escenografía
Martina Cabanas
Vestuari
Ferran Casanova & Cristian Betancurt
Assessorament artístic
Jordi Oriol
Producció i representació
Big Story Productions
Coproducció
Temporada Alta 2020, Teatre Nacional de Catalunya, Festival Bolzano Danza | Tanz Bozen i Dansa Metropolitana
Amb el suport de
Nunart Guinardó i Atrium Viladecans. Projecte beneficiari del Projecte de cooperació transfronterera PYRENART, dins del marc del programa Interreg VA Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020 - Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).
dansa